MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Sahalara İndi
Haber Detayı
22 Kasım 2020 - Pazar 19:19 Bu haber 3514 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Sahalara İndi
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine katkı sunmak için sahalara inerek çalışmalara başladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Sahalara İndi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin üretip devlet politikası haline getirdiği 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine katkı sunmak üzere saha çalışmalarına hız veren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sarıçam İlçesi'nin Boynuyoğun köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. 

 

BAŞKAN AVCI VE BERABERİNDEKİ HEYETE SIKMA AYRAN İKRAM EDİLDİ

 

MHP Adana İl Divan Kurulu Üyeleri Şevki Kaya, Hüseyin Yurdusevimli, Mahir Şafak, Sayım Azmaz, Ahmet Kurtköy, Mahmut Çakıcı ve MHP'li Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile birlikte Sarıçam'a bağlı Boynuyoğun köyüne ziyarette bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Boynuyoğun Muhtarı Musa Dağ ve köy sakinleriyle sohbet edip vatandaşların sorun, şikayet ve temennilerini dinlendi. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, Başkan Avcı ve beraberindeki heyete sıkma ayran ikram edildi.

 

BİR VE BERABER OLURSAK ADANA'NIN HER SORUNUNU ÇÖZERİZ

 

Boynuyoğun sakinleriyle yaptığı sohbette birlik ve beraberlik mesajları veren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Sizlerin, her bir vatandaşımızın sorununu önemsiyoruz. Onun için buradayız. Üreten, mutlu, huzurlu bir Adana istiyoruz. Yereldeki çalışmalarımızı sürdürürken 'Hedef 2023 Lider Ülke Türkiye' vizyonuna katkı sunmayı da milli bir görev kabul ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde Ülkücü - Milliyetçi Hareket’in mensupları olarak bu hedef için çalışıyoruz. Gerek ülke ölçeğinde gerekse Adana’mızda her bir sorun mutlaka çözüme kavuşur. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Allah Devletimize, Milletimize zeval vermesin." dedi. 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, 2023 Lider Ülke Türkiye, Sarıçam ilçesi, sahalara indi, Boynuyoğun mahallesi, Bilal Uludağ, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı