MHP'li Başkan Uludağ'ın Mükemmellik Ödülü Başarısı
Haber Detayı
23 Kasım 2020 - Pazartesi 13:11 Bu haber 5177 kez okundu
 
MHP'li Başkan Uludağ'ın Mükemmellik Ödülü Başarısı
Sarıçam Belediyesi, Adana'da Mükemmellikte Yetkinlik 4. Yıldız Ödülü alan tek Belediye olarak tarihe geçti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Uludağ'ın Mükemmellik Ödülü Başarısı

Sarıçam Belediyesi, EFQM Mükemmellik Modeli çerçevesinde Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, 18 Kasımda düzenlenen 29. Kalite Kongrede “2020 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” sahiplerini bulurken, Sarıçam Belediyesi “Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Ödülü’nü aldı.

 

KALİTEDE MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ BAŞARIMIZIN 4 YILDIZ İLE TAÇLANMASIDIR

 

Kendi öz kaynakları ve yetkin personellerle oluşturdukları Strateji ve Kalite Geliştirme Birimi tarafından yıl boyunca eğitimlere devam ettirdiklerini ve kalite konusuna çok önem verdiklerini belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ödül almalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''2017 yılında TSE danışmanlığında alınan TSE ISO 9001 ve 10002 belgelerinin, Ağustos – 3 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılan denetlemelerinde gereken şartlar sağlanılıp sürelerinin uzatılmasına TSE tarafından  karar verilmiştir. TSE ISO 9001 belgesine sahip 33 belediyeden biri, TSE ISO 100002 de ise bu belgeye sahip 11 belediyeden biriyiz. Kalite de mükemmellik ödülü ise bunun 4 yıldız ile taçlanmasıdır.'' dedi.

 

4. YILDIZI ADANA'DAN ALAN TEK BELEDİYEYİZ

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ''3. yıldızdan sonra 4. yıldızı da Adana’dan alan tek belediyeyiz. Sarıçam`a en kaliteli hizmeti sunma noktasında kararlıyız. Bu yolda önemli bir basamak olan Kalite Kongresi ‘Yeni Yönler Yeni Ufuklar’ teması ile yapılan online toplantıda hazır bulunduk. Sarıçam`a en kaliteli hizmeti sunma noktasında KalDer  tarafından düzenlenen kongrede Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Ödülünü almanın da bir kez daha onurunu yaşıyoruz. Emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum rehavete kapılmadan standartlarımızdan ödün vermeden çalışmalara devam edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sarıçam Belediye Başkanı, Bilal Uludağ, Sarıçam Belediyesi, Mükemmellik ödülü, Kalder ödülü, Adanada tek belediye, Milliyetçi Belediyecilik
Yorumlar
Haber Yazılımı