MHP'li Öztürk: Şafağı Söktürecek İradeye Işık Taşıyacağız
Haber Detayı
18 Eylül 2022 - Pazar 14:50 Bu haber 1842 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Şafağı Söktürecek İradeye Işık Taşıyacağız
MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, bütün fitne çukurlarının üzerine milletin iradesiyle toprak serpeceklerini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Şafağı Söktürecek İradeye Işık Taşıyacağız

Tüm dünyanın küresel krizle boğuştuğu bir dönemde Türkiye'nin emin adımlarla hedefine ilerlediğini belirterek, Türkiye'nin hamlelerinden rahatsız olanların fitne çıkarmaya doymadığına dikkat çeken MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, kara bulutları dağıtıp şafağı söktürecek iradeye ışık taşımak için katılacakları MHP Kayseri mitinginde, bütün fitne çukurlarının üzerine milletin iradesiyle toprak serpeceklerini söyledi.

 

DÜNYA KRİZLE BOĞUŞURKEN TÜRKİYE EMİN ADIMLARLA HEDEFİNE İLERLİYOR

 

Dünya küresel bir krizle, tedarik zincirinin bozulmasıyla, Ukrayna-Rusya savaşıyla büyük resesyona, küresel bir krize doğru ilerlerken, Türkiye emin adımlarla hedefine doğru yürüyor. Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sisteminin uhdesinde, Cumhur İttifakının şahsında ortaya konan irade, salgının en zor zamanlarında, küresel krizlerin en gerilen dönemlerinde ülkemizde arz meselesine ilişkin bir sorunun yaşanmasına mani oldu. Bugün sözümona dünya ekonomisine yön veren Avrupa ülkeleri gerek enerji gerekse tarımsal ürüne erişim noktasında büyük sıkıntılar yaşamaya başladılar. 

 

KARA BULUTLARIN DAĞILMASINA, ŞAFAĞIN SÖKMESİNE AZ BİR ZAMAN KALDI

 

Belli ki kış zor geçecek! Ancak ülkemiz gereken tüm tedbirleri aldı. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ifade ettiği gibi ülkemiz kadim kültüründen, Selçuklu kartalından ilhamla bir yönünü doğuya bir yönünü batıya çevirerek dünyanın merkezi, çekim gücü olmaya devam edecek. Herkesin yarın ne olacak diye sorular sorduğu zamanda ülkemiz uzun vadeli planlar yapmakta ve hedeflerine kararlılıkla yürümektedir. Kara bulutların dağılmasına, şafağın sökmesine az bir zaman kaldı!

 

FİTNE ÇUKURLARININ ÜZERİNE MİLLET İRADESİYLE TOPRAK SERPECEĞİZ

 

Buradan hareketle, “Türkiye Cumhuriyeti benim ülkem ve ben Türk milletinin bir parçasıyım,” diyen herkesi şafağı söktürecek iradeye ışık taşımak üzere yarın Kayseri’ye davet ediyorum! Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle mitingimizde “Aday Belli, Karar Net!” diyerek bütün fitne çukurlarının üzerine milletin iradesiyle toprak serpeceğiz! 18 Eylül Pazar günü saat 16.00’da, Kayseri Cumhuriyet Meydanında buluşmak dileğiyle!

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, fitne çukurları, üzerine, milletin iradesiyle, toprak serpeceğiz, MHP Kayseri Mitingi, Devlet Bahçeli, şafağı söktürecek, ışık, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı