Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı
Haber Detayı
17 Eylül 2022 - Cumartesi 19:57 Bu haber 3313 kez okundu
 
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı
MHP İlçe Başkanlığına yeni atama yapıldığı açıklandı.
MHP Haberi
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Çiğli İlçe Başkanlığı görevini yürüten Barış İçen'in yerine, Orhan Yılmaz'ın atandığını açıkladı.

 

MHP İZMİR İL BAŞKANLIĞINDAN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Çiğli İlçe Başkanlığına yeni atama yapılmasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in talimatları, Genel Başkan Yardımcımız Sayın E. Semih Yalçın’ın takdiri ile Çiğli İlçe Başkanlığına Orhan Yılmaz atanmıştır. Yeni İlçe başkanı ve yönetimine başarılar diliyor. Görevi devreden arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANAN ORHAN YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Çiğli İlçe Başkanlığı görevine atanan Orhan Yılmaz, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın’ın tebliğleri, İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin Bey'in görevlendirmeleri ile MHP Çiğli İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bizleri bu göreve layık gördükleri için Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyor, İlçe Başkanı olarak şahsıma güvenen kıymetli İl Başkanım Veysel Şahin’e teşekkür ediyorum. Çocukluk yıllarımdan bu yana hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum ülkücü harekete İlçe Başkanı olarak hizmet etmeyi nasip eden Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi Türk Milliyetçileri ülke sorunlarını aşma yolunun ayrılıkları derinleştirmek, kavgaları kızıştırmak, kutuplaştırmaları tırmandırmak, insanlarımızı birbirine düşürmekten değil, milli ve manevi değerlerde uzlaşma, dayanışma ve yardımlaşma ile olacağını bilmekte ve bunu ısrarla savunmaktadır. Bugün teslim aldığımız bayrağı, ben değil biz prensibiyle ülkü ocaklarda ettiğimiz yemine sadık kalarak MHP'yi en iyi şekilde temsil edip en üst seviyeye çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Başta MHP Çiğli ilçe başkanımız Barış İçen olmak üzere tüm ülküdaşlarıma şükranlarımı sunarım. Bu vesile ile Türkiye Cumhuriyeti kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milliyetçi ve Ülkücü Hareketin Başbuğu merhum Alpaslan Türkeş'i ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, davaya hizmet eden büyüklerime ve tüm Çigli'lere saygılarımı sunuyorum. Ne Mutlu Türk'üm Diyene.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İzmir İl Başkanı, Veysel Şahin, MHP Çiğli, İlçe Başkanlığı, görevini yürüten, Barış İçen, yerine, Orhan Yılmaz, atandı, atama yapıldı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı