MHP'li Kaba: Zaman Gövde Gösterisi Yapma Vaktidir
Haber Detayı
18 Eylül 2022 - Pazar 10:25 Bu haber 2403 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Zaman Gövde Gösterisi Yapma Vaktidir
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, zamanın basiretsiz muhaliflere karşı gövde gösterisi yapma vakti olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Zaman Gövde Gösterisi Yapma Vaktidir

MHP'nin Sivas ve Bursa'da düzenlediği 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı mitinglerinin neticelerine yönelik değerlendirmelerde bulunurken, Kayseri'de bugün yapılacak olan MHP Mitingine manidar bir mana yükleyen MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Kayseri'de zamanın, terör sevicilerle kalpleri hemhal olmuş basiretsizlere karşı gövde gösterisi yapma vakti olduğunu söyledi.

 

MHP'NİN İKİ MİTİNGİ SONRASI TELAŞA KAPILAN MUHALEFET KAYSERİ MİTİNGİ SONRASI NE YAPACAK?

 

MHP'nin Sivas ve Bursa'da düzenlediği 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı mitingleri, her seçim öncesinde olduğu gibi MHP'nin oylarını küçük gösterme yarışına giren anketçileri ve siyasetçileri şaşkına çevirirken, tüm gözler MHP'nin bugün Kayseri'de düzenleyeceği mitinge çevrildi. Ulusalcı ve Milliyetçi oyları birbirinden çalma yarışına giren CHP ve İyi Parti, Türk Milliyetçilerinin gönlündeki siyasi partinin aslında MHP olduğunu ve sadece iki mitingte yeniden toparlandığını görünce birbirine düşmüştü. PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile siyasi birliktelik yapılmasına kızan Ulusalcı ve Milliyetçileri MHP'ye kaptırma telaşına düşen CHP ve İyi Parti'nin, MHP'nin muhteşem bir kalabalıkla gövde gösterisi yapacağı Kayseri mitinginden sonra nasıl bir tiyatroyu sahneye koyacağı merak ediliyor.

 

YAŞAR KABA'DAN MHP MİTİNGLERİNE YÖNELİK MANİDAR DEĞERLENDİRMELER

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Bursa mitinginde yaptığı konuşmanın ''Kardeş var, Kardeşlere kardeştir, Kadir kıymet bilen canlar kardeştir. Bu sancağı, Bu vatanı, bu dini, Üç kuruşa satanlarsa kalleştir. Bu sancağın, Bu vatanın, bu dinin Kıymetini bilenler has kardeştir.'' şiirini okuduğu bölümünün videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak, ''Yedi düvel çakalların topyekûn nal toplayarak kaçtığı yerde... Bir ay yıldız çıkar, yiğidin cesaret akan sesinde... Yankılanır kadim topraklarında TÜRKİYE'MİN'' değerlendirmesinde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, MHP'nin düzenlediği 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı mitinglerine yönelik açıklamalarda bulundu.

 

YAŞAR KABA: BASİRETSİZLERE KARŞI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPMA VAKTİDİR

 

MHP'nin Sivas ve Bursa'da düzenlediği 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı mitinglerinin neticelerine yönelik değerlendirmelerde bulunurken, Kayseri'de bugün yapılacak olan MHP Mitingine manidar bir mana yükleyen MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milletimize ram olmuş Cumhur ittifakının iradesi ilk önce SİVAS'ta yükselen sesiyle zilletin nefesini kesmiş, tüm nifak odaklarının gözlerini pörtletmiş, akıllarını zıvanadan çıkartmıştır. Oradan BURSA'ya ulaşan nurlu yoldan Anadolu coğrafyasının yekününe müyesser bir heyecan fırtınası ile demokrasi tarihimizdeki en ihtişamlı davetin yolunu açarak, ufkunu aydınlatarak, düşmanlarını çatlatarak, yol başçısının önderliğinde dalga dalga tüm yurda tenakuz etmiştir. Şimdi sıra KAYSERİ'dedir. Yerimiz milletimizin gönlündedir, iyi biliriz. Vakit; köklerinden kopmuş, yoldan çıkmış, ar damarları çatlamış, terör sevicilerle kalpleri hemhal olmuş basiretsizlere karşı gövde gösterisi yapma vaktidir!'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, zaman, basiretsiz, muhaliflere karşı, gövde gösterisi, yapma vakti, MHP, Sivas ve Bursa, MHP Kayseri mitingi
Yorumlar
Haber Yazılımı