MHP'li Öztürk: Kızılelma Hedefi Çizgisinde Çalışıyoruz
Haber Detayı
01 Ekim 2020 - Perşembe 13:19 Bu haber 2573 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Kızılelma Hedefi Çizgisinde Çalışıyoruz
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kızılelma Hedefinde ilerleyen MHP'nin Türk Milletinin sorunlarına çözüm ürettiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Kızılelma Hedefi Çizgisinde Çalışıyoruz

MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, 100 yılı devirmiş asırlık çınar olan TBMM'nin yeni yasama yılına başlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı'nın bileşeni bir siyasi parti olarak Kızılelma Hedefinde ilerleyen MHP'nin Türk Milletinin sorunlarına çözüm üretmek noktasında TBMM'de büyük ahenk ve derin bir hassasiyetle çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

 

TBMM 100 YILI DEVİRMİŞ ASIRLIK BİR ÇINARDIR

 

Demokrasi; millet iradesinin tecelli biçimidir. Milletin oyları ile seçilen milletvekilleri, Meclisler vasıtasıyla, yine milletin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yasama faaliyetlerinde bulunurlar. Yasamanın merkezi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi de; necip Türk milletinin oyları ile seçilmiş milletvekillerinden müteşekkildir. Bugünkü haliyle TBMM 100 yılı devirmiş, asırlık bir çınar olmuştur. Bunun dışında Yüce Meclis; savaş meydanlarında Türk vatanını işgalden kurtararak gazilik; Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak da kuruculuk vasıflarını almıştır. Bu bakımdan dünya üzerindeki Meclisler arasında müstesna bir yere sahiptir.

 

KIZILELMA HEDEFİNDE İLERLEYEN MHP TÜRK MİLLETİNİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETECEK

 

Bugün itibariyle TBMM'de yasama yılı yeniden başladı. Türk devletinin başta Kovid-19 olmak üzere özellikle dış politikada pek çok musibetle uğraştığı bu dönemde TBMM çalışmaları milletimize güven, devletimize güç verecektir. Kaynağını binlerce yıllık Türk-İslam geleneklerinden alan ve Kızılelma'ya Liderinin emrinde ilerleyen Milliyetçi Hareket Partisi, dün olduğu gibi bu yasama yılında da Türk milletinin sorunlarına çözüm üretecek iradeyi Yüce Meclis'te temsil edecektir.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN TEMSİLCİLERİ OLARAK 2023 HEDEFLERİNE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

 

Millet tarafından kurulan Cumhur İttifakı'nın siyasi temsilcileri olarak da ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyabilmek adına, büyük ahenk ve derin bir hassasiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle yeni yasama yılının ülkemiz, milletimiz ve bütün TBMM mensupları adına hayırlı olmasını diliyor; kalbi yalnızca vatan aşkıyla çarpan Milletvekillerine başarılar diliyorum.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Kızılelma Hedefi, TBMM, MHP, MHP Milletvekilleri, MHP Haberleri, Meclis açıldı, Meclis çalışmaları
Yorumlar
Haber Yazılımı