Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım: Paslı Hançer Çıkacak
Haber Detayı
01 Ekim 2020 - Perşembe 09:08 Bu haber 4676 kez okundu
 
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım: Paslı Hançer Çıkacak
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türkiye ile Türk Dünyası arasına saplanmış paslı hançerin çıkarılacağını söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım: Paslı Hançer Çıkacak

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ermenistan'ın Türkiye ile Türk Dünyası arasındaki kara bağlantısına saplanmış paslı bir hançer olduğunu belirterek, paslı hançerin bağrımızdan çıkarılması için Dağlık Karabağ’ın Ermeni işgalinden kurtarılması gerektiğini söyledi.

 

TÜRKİYE İLE TÜRK DÜNYASI ARASINA SAPLANMIŞ PASLI HANÇER ÇIKACAK

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ermenistan, Türkiye ile Türk Dünyası arasındaki kara bağlantısına saplanmış paslı bir hançerdir. Bu paslı hançerin bağrımızdan çıkarılması için yapılması gereken ilk şey; Azerbaycan’ın öz toprağı olan ve Türk Dünyası için stratejik önem taşıyan Dağlık Karabağ’ın Ermeni işgalinden kurtarılmasıdır. Karabağ Türk’ündür, Türk vatanıdır. Bu toprakların geri alınması için canımızla, kanımızla bütün varlığımızla can Azerbaycan’ın yanındayız.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, paslı hançer, Türkiye, Türk Dünyası, arasına saplanmış, Azerbaycan, Karabağ, Eremnistan, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı