MHP'li Öztürk: Hainlerin Varisleri de Hainlik Peşinde
Haber Detayı
08 Mart 2021 - Pazartesi 09:03 Bu haber 4045 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Hainlerin Varisleri de Hainlik Peşinde
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda hainlik edenlerin günümüzdeki varislerinin de hainlik peşinde olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Hainlerin Varisleri de Hainlik Peşinde

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda hainlik edenlerin günümüzdeki varislerinin de hainlik peşinde olduğuna dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ihanetlere rağmen Türk Devleti nasıl kurulduysa, günümüzde de ihanetlere rağmen korunup sonsuza kadar yaşatılacağını söyledi. 

 

TÜRK DEVLETİ KURULURKEN HAİNLİK EDENLERİN VARİSLERİ DE HAİNLİK EDİYOR

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni kuruluyor olmasını fırsat bilen hainlerin, 1921 yılındaki isyanlarının bastırılması sırasında öldürülen ihanet çeteleri için anma töreni yapmak ve bu olayı 'Koçgiri Kıyımı' olarak adlandırmak, ancak HDP’nin aklına gelebilecek türden bir aymazlıktır. Bunlar dün aynıydı, bugün de aynı! Bu kafa yapısı değişmez! Küresel güçlerden destek alarak, 'Türk Devleti kurulamasın, kurulursa da stratejik topraklara sahip olamasın' diyen Şeyh Saitler, Şeyh Rızalar, Komitacı Ermeniler, Pontusçu Rumlar ne kadar hainse, varisleri de o kadar haindir!

 

İHANETLERE RAĞMEN TÜRK DEVLETİ NASIL KURULDUYSA, İHANETLERE RAĞMEN KORUNACAKTIR

 

Koçgiri, Dersim, Menemen, Ağrı gibi isyanlar ne kadar ihanetse, PKK’nın dağda, HDP’nin mecliste yaptıkları da o kadar ihanettir. O gün Sakallı Nureddin Paşa, Abdullah Alpdoğan, Asteğmen Kubilay, Topal Osman iyi ki vardı; bugün de haklarından gelecek nice yiğitler var! Dün nasıl ki bu kutlu devleti tüm zorluklara, ihanetlere rağmen kurduysak, bugün de aynı zorluklara ve ihanetlere rağmen onu yüceltmek, ilelebet payidar kılmak birinci vazifemizdir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, hainlerin varisleri, hainlik peşinde, Türkiye Cumhuriyeti, kurulurken hainlik yapanlar, günümüzde hainlik
Yorumlar
Haber Yazılımı