MHP'li Alıcık'tan Üç Hilal Dövmeli Cinayet Açıklaması
Haber Detayı
08 Mart 2021 - Pazartesi 10:55 Bu haber 4443 kez okundu
 
MHP'li Alıcık'tan Üç Hilal Dövmeli Cinayet Açıklaması
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, cinayeti işleyen katilin MHP ve Ülkü Ocakları ile bir alakası olmamasına rağmen mesnetsiz ithamlarda bulunanlara tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Alıcık'tan Üç Hilal Dövmeli Cinayet Açıklaması

Bileğinde üç hilal dövmesi bulunan bir katilin, 5 Mart 2021 tarihinde 92 yaşındaki Hanım Pınalı isimli kadını öldürmesi olayı ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, yakalanan katilin beliğindeki üç hilal dövmesi bulunması üzerinden MHP'ye yönelik mesnetsiz ithamlarda bulunanlara tepki göstererek, cinayeti işleyen katilin MHP ve Ülkü Ocakları ile bir alakasının olmadığını söyledi.

 

CİNAYET FAİLİNİN EN AĞIR CEZAYA ÇARPTIRILMASI İNSANLIK ONURUNUN BİR GEREĞİDİR

 

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 5 Mart 2021 tarihinde 92 yaşındaki Hanım Pınalı isimli kadının öldürmesi olayı ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün arefesinde Sultanhisar İlçemizde  yaşanan cinayet  insanım diyen herkesin kanını dondurmuştur. 92 yaşındaki  kadına cinsel saldırıda bulunduktan hemen sonra boğarak öldüren katil, Aydın Emniyet Teşkilatımızın olağanüstü gayretleri ile Nazilli’de bir otel odasında yakalanmıştır. Bu cinayetin failinin en ağır cezaya çarptırılması insanlık onurunun bir gereğidir.'' dedi.

 

KATİLİN MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI İLE BİR ALAKASI YOKTUR

 

Bileğinde üç hilal dövmesi bulunan katilin MHP ve Ülkü Ocakları ile bir alakasının olmadığına dikkat çeken MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, ''Katilin gözaltına alındığı esnada, kameralara yansıyan bileğindeki üç hilal dövmesi üzerinden sosyal medyada camiamıza, partimize yönelik mesnetsiz ithamlar olmuştur. Katilin MHP Sultanhisar ilçe teşkilatımızla ve Sultanhisar Ülkü Ocaklarımız ile hiçbir bağı yoktur, olamaz. Gerek güvenlik güçlerimiz, gerek adli makamlarımız, gerekse de Aydın il teşkilatımız üç hilalli dövmeyle afişe edilen cani hakkında ihtiyaç olan incelemeleri derinleştirmiştir. Konuyu yakından takip etmekteyiz. Bir kadına el uzatan, dil uzatan, kanına ve canına kast eden bir yaratığa tahammülümüz yoktur.'' dedi.

 

MHP, AMBLEMİNİN İSTİSMARINA ASLA GÖZ YUMMAYACAKTIR

 

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, ''MHP Aydın İl Başkanlığımız, lekesiz, gölgesiz ve şüphesiz ambleminin istismarına, adi bir suçlu vasıtasıyla karalanmasına asla göz yummayacaktır. Süreç nereye gidiyorsa oraya kadar götürülmesini, katilin cezasını bulmasını, eğer varsa arkasındaki provokatörler deşifre edilmesini bekliyoruz. Kadın cinayetlerini, kadına şiddeti bütün kalbimizle ve hissiyatımızla lanetliyoruz. Cennet Aydın kentimizde katledilen merhumeye Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Kadın ve şiddet kelimelerinin yan yana gelmediği günlerin yaşanması dileğimizdir.'' dedi.

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Aydın İl Başkanı, Haluk Alıcık, cinayeti işleyen katil, MHP ve Ülkü Ocakları, alakası yoktur, mesnetsiz suçlamalar, sert tepki, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı