MHP'li Özdemir: Türkiye Öncülüğünde Yeni Bir Süreç Başladı
Haber Detayı
13 Mart 2021 - Cumartesi 10:59 Bu haber 4401 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Türkiye Öncülüğünde Yeni Bir Süreç Başladı
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Türkiye'nin Doğu Akdeniz ve Kuzey Afrika'da öncü ülke olarak yeni bir süreci başlattığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Türkiye Öncülüğünde Yeni Bir Süreç Başladı

Türkiye'nin Doğu Akdeniz ve Kuzey Afrika'da öncü ülke olarak yeni bir süreci başlattığına dikkat çeken MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Libya'da kaybeden Yunanistan'ın Doğu Akdeniz'de de kaybetmeye mahkûm olduğunu belirterek, Türkiye'nin Libya konusunda izlediği doğru politikaların yanına Mısır ile başlatılan yeni diplomatik ilişkilerin Ortadoğu ve Doğu Akdeniz'de dengeleri değiştirici önemli adımlar olduğunu söyledi.

 

TÜRKİYE'NİN ÖNCÜ OLDUĞU YENİ BİR SÜREÇ BAŞLIYOR

 

Türkiye'nin Uluslararası arenada izlediği politikalarla dengeleri değiştirici adımlar atmaya devam ettiğine dikkat çeken MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Doğu Akdeniz’de deniz yetki alanlarının belirlenmesi. Suriye’de yeniden imar. Her iki meselede de Türkiye’nin öncü olduğu ve yeni gündemlerle belirlenen bir sürecin başlangıcı. Hayırlara vesile olsun. Türkiye ve Mısır arasında kurulan diplomatik ilişkiler sadece Doğu Akdeniz'in değil aynı zamanda Kuzey Afrika'nın da gerçeklerine dayanıyor. Türkiye'nin Libya konusunda izlediği doğru ve yerinde olan politikası, bölgesel barış ve istikrar önceleyenleri bir araya getirecektir.'' dedi.

 

SİZ DOĞRU OLUN EĞRİ ZATEN BELASINI BULUR

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''Ölçüsü yanlış olanın, yolu da yanlıştır, sonu hüsrandır. Libya'nın en büyük kaybedeni olan Yunanistan, Doğu Akdeniz'de de kaybetmeye mahkûmdur. Zira mevcut politikası ne hukuki açıdan ne de bölgenin gerçekleri itibarıyla sürdürülemez. Yola nasıl başlarsanız öyle devam eder ve aynı şekilde bitirirsiniz... Samimiyetin olmadığı, yalan ve riya ile kendisini avutanlardan daha zalim kimse yoktur. Elbette bu zalimlik eninde sonunda sahibini bitirir... Siz doğru olun, eğri zaten belasını mutlaka bulur.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kayseri Milletvekili, İsmail Özdemir, Türkiye bölgesinde, dengeleri değiştirici, hamleler yapıyor, Doğu Akdeniz, Kuzey Afrika, Ortadoğu, yeni süreç, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı