Adana Ülkü Ocakları'ndan Bahçeli'nin Çağrısına Jet Cevap
Haber Detayı
12 Mart 2021 - Cuma 21:01 Bu haber 11152 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları'ndan Bahçeli'nin Çağrısına Jet Cevap
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gençlere yaptığı çağrı üzerine harekete geçti.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları'ndan Bahçeli'nin Çağrısına Jet Cevap

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Milli ve şuurlu vatansever Türk gençlerinin milli bir görev üstlenerek, üniversite tercihlerinde İletişim Fakültelerini seçmeleri konusunda çağrısı üzerine harekete geçen Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, İletişim Fakültesi öğrencisi Fırat Buğra Acartekin sunumuyla zoom üzerinden gerçekleştirilen proğramda, Adanalı Ülkücü gençlere İletişim Fakültesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'UN AÇIKLAMASI

 

Türkiye aleyhine faaliyeti yürütenlerin medya kuşatmasının kırılması konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısına uyan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, İletişim Fakültesi hakkında gençleri bilgilendirmelerde proğramı düzenlenmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin sosyal medyayı kuşatma altına almaya çalışan sözde medya bozuntularına ithafen Türkmen Beyimizin talimatları üzerine Adana Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi olarak Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Ülküdaşımız geçmiş dönem il ortaöğretim birim başkanı Fırat Buğra Acartekin'den İletişim Fakülteleri hakkında bilgi aldık. Liderimizin gösterdiği hedef doğrultusunda sınavlarda başarılı olup İletişim Fakültelerinde yerimizi alacağız.'' dedi.

 

FIRAT BUĞRA ACARTEKİN'İN SUNUMUYLA İLETİŞİM FAKÜLTELERİ

 

Geçmiş dönemde Adana Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Başkanlığı görevini yürüten Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Fırat Buğra Acartekin, zoom üzerinden gerçekleştirilen proğramda yaptığı konuşmada, ''İletişim Fakültesi, iletişimin, sosyal hayatın her alanına nüfuz ettiği, ancak henüz 'insanlığın bir başarısı' olarak adlandırılamayacağı bir dünyada, bireylerin, 'anlamın kontrolünü ele almalarını' sağlayacak ve onun tarafından kontrol edilmelerini önleyecek bir eğitim vermek için çaba harcıyor. İletişim Fakültesi, düşüncenin yalnızca sözcüklerle değil, görüntüler ve seslerle de ifade edilebileceği anlayışının yanı sıra eleştirel düşünce alışkanlığını geliştirmeye büyük önem veriyor. Küresel ve yerel olan her şey, mümkün olan her biçimde iç içe geçerken, İletişim Fakültesi, müfredatın bir süreç olduğunun ve hem ulusal hem de uluslararası özellikler göstermesinin öneminin bilincinde. Fakülte ayrıca sosyo-kültürel bağlamı ve değerleri de gözardı etmiyor.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, İletişim Fakültesi hakkında, Fırat Buğra Acartekin, gençlere bilgilendirme
Yorumlar
Haber Yazılımı