MHP'li Özdemir: Türk Milleti Güvensizlik Fobisini Yendi
Haber Detayı
23 Ağustos 2020 - Pazar 11:34 Bu haber 2990 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Türk Milleti Güvensizlik Fobisini Yendi
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Türk Milletinin güvensizlik fobisinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tarafından ortadan kaldırıldığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Türk Milleti Güvensizlik Fobisini Yendi

TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Türkiye'nin gelişimi noktasında atılan adımların yapılabilirliği konusunda eskiden Türk Milletinin güvensizlik yaşadığını belirterek, Cumhur İttifakı'nın önemli kararıyla oluşturulan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin söz konusu güvensizliği yıkıp Türkiye'nin bağımsız karar verebilme yeteneğinin olduğu duygusunu yeniden tesis ettiğini söyledi.

 

TÜRK MİLLETİ ARTIK 'BİZE YAPTIRMAZLAR' DEMİYOR 

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir zamanlar Türkiye’de ne yazık ki 'bize yaptırmazlar, yapamayız, edemeyiz' diyen çok çevre vardı. Şimdi Allah’a hamdolsun 'Türkiye için ne gerekiyorsa bu vatanın evlatları o kararı verir ve gereken yapılır' iradesi hakim! İşte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bunu sağladı.'' dedi.

 

   

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kayseri Milletvekili, İsmail Özdemir, MHP Kayseri, Türk Milleti, güvensizlik korkusu, kendisine güven, Devletine güven, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı