MHP'den Fetö Firarisi Can Dündar'a Sert Tepki
Haber Detayı
24 Haziran 2021 - Perşembe 14:29 Bu haber 3025 kez okundu
 
MHP'den Fetö Firarisi Can Dündar'a Sert Tepki
MHP Başkanlık Divanı Üyeleri ve Milletvekilleri, MHP'nin kapatılmasını isteyen Fetö firarisi Can Dündar'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den Fetö Firarisi Can Dündar'a Sert Tepki

MHP Başkanlık Divanı Üyeleri ve Milletvekilleri, yurt dışından yaptığı yayınlarla MHP'yi hedef alarak kapatılmasını isteyen terör örgütlerinin destekçisi ve Fetö firarisi Can Dündar'a tepki gösterdi.

 

FETÖ FİRARİSİ CAN DÜNDAR NE DEDİ?

 

Fetö firarisi Can Dündar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Suçla, suçluyla bu kadar içiçe geçmiş, terör destekçisi haline gelmiş, iç çatışmayı teşvik etmiş, muhalifleri için ‘itlaf’ emri vermiş, saldırganları yönlendirmiş, güvenlik birimlerini kendi silahlı gücü haline getirmiş bir partinin, demokraside yeri olmamalıdır. MHP kapatılmalıdır'' demişti.

 

MHP'Lİ YÖNTER'DEN FETÖ FİRARİSİ CAN DÜNDAR'A TEPKİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İnsan desem insana hıyanet! Hayvan desem hayvana hakaret! Ya nesin sen? Türk düşmanlarının kapatması. Seni kapatan kapatmış, kıstıran kıstırmış! MHP kapatılmalıdır sözü düşmana ganimet olan vatan hainlerinin ağzıdır. Uzaktan konuşma, gel de bunu Türkiye’de söyle! Eğer yiyorsa!'' dedi.

 

MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN FETÖ FİRARİSİ CAN DÜNDAR'A TEPKİ

 

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi-Ülkücü Hareket, dünden bugüne isminin kullanıldığı ancak kendisinin içerisinde yer almadığı olaylar üzerinden yıpratılmaya çalışılmıştır, bugün de yaşanan budur. Türk düşmanları çok iyi bilmektedir ki Milliyetçi Hareket’i yıpratmak, Türk milletini savunmasız bırakmaktır. Türk düşmanlığının merkezi hâline gelmiş Almanya’ya sığınan bir alçağın çıkıp da 'MHP Kapatılmalıdır' diye etiketler hazırlamasının altında başka hiçbir gerekçe yoktur.'' dedi.

 

MHP'Lİ OSMANAĞAOĞLU'NDAN FETÖ FİRARİSİ CAN DÜNDAR'A TEPKİ

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ruhu ipotekli, fikirleri zehirli, kendisi firari. Gelin görün ki 'MHP kapatılmalıdır' diyor! Üzerine örttüğü ABD Bayrağının altında uyuyan Can Dündar; MHP senin ve senin gibi vatan hainlerinin uykularını kaçırmaya devam edecek!'' dedi.

 

MHP'Lİ ÖZTÜRK'TEN FETÖ FİRARİSİ CAN DÜNDAR'A TEPKİ

 

MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sen ve senin gibi terör işbirlikçileri ancak ve ancak avucunuzu yalarsınız. MHP bu devletin ve milletin sigortasıdır. Kaybetmeye mahkumsunuz. MHP ebediyete dek var olacaktır.'' dedi.

 

MHP'Lİ VAHAPOĞLU'NDAN FETÖ FİRARİSİ CAN DÜNDAR'A TEPKİ

 

Başbuğ Alparslan Türkeş'in ''MHP'nin bitmesi için Nuh Tufanı gerekir.'' sözünü hatırlatan MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP kararlı ve istikrarlı tavrı ile devlet-millet düşmanlarının oyunlarını bozdukça sahibinin sesleri uzaktan hırlamaya başladı.'' dedi.

 

MHP'Lİ KILAVUZ'DAN FETÖ FİRARİSİ CAN DÜNDAR'A TEPKİ

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İradesini emperyalistlere ipotek ettirip Türk’e düşman kesilen, terör örgütü ve uzantıları karşısında demokrasi havarisi kesilip konu MHP olunca ağzından salyalar akan yabancı servislerin tetikçisi, sütü bozuk satılık kahpe! Elbet bir gün hukuk önünde hesaplaşırız seninle!..'' dedi.

 

MHP'Lİ KAŞIKÇI'DAN FETÖ FİRARİSİ CAN DÜNDAR'A TEPKİ

 

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi Hareket, Türk Milletinin sizin gibi işbirlikçilere karşı direniş kalesidir. Bu kaleyi kapatmak, çökertmek hiçbir bedbahta nasip olmayacaktır.'' dedi.

 

MHP'Lİ TAŞDOĞAN'DAN FETÖ FİRARİSİ CAN DÜNDAR'A TEPKİ

 

Başbuğ Alparslan Türkeş'in ''MHP'nin bitmesi için Nuh Tufanı gerekir.'' sözünü hatırlatan MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ardından yüz itin havlamadığı Bozkurt'a, Bozkurt denmez.'' dedi.

 

MHP'Lİ AYCAN'DAN FETÖ FİRARİSİ CAN DÜNDAR'A TEPKİ

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP terörün,teröristin karşısında aşılmaz bir dağ gibidir. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne yönelik tehditlerin karşısındadır. MHP Türk Milletidir.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Başkanlık Divanı, üyeleri, MHP Milletvekilleri, kapatılsın diyenlere tepki, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı