MHP'li Semih Yalçın: Tam Kapanmaya Hazır Olun
Haber Detayı
01 Temmuz 2021 - Perşembe 20:22 Bu haber 2446 kez okundu
 
MHP'li Semih Yalçın: Tam Kapanmaya Hazır Olun
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Semih Yalçın: Tam Kapanmaya Hazır Olun

Mesnetsiz iddialarla MHP'yi karalamaya çalışan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, muhalefetin 2023 seçimlerinde hezimete uğrayacağını belirterek, Türk Milletinin muhalefet partilerinin oluşturduğu ittifaka 'Tam Kapanma' vereceğini söyledi.

 

AKŞENER, MHP'YE YÖNELİK MESNETSİZ İDDİLARDA BULUNDU

 

İP Müdiresi Akşener, bugün yine Meclis kürsüsünden esip gürlemiş; partimiz yönelik mesnetsiz iddia ve suçlamalarına yenilerini eklemiş. Kanal İstanbul projesine verdiğimiz destekten dolayı partimizi utanmazlıkla ve vicdansızlıkla suçlamış. İP Müdiresi Meral Akşener, milletin apaçık mesajını görmezden geliyor. Çıktığı kürsüden öteye beriye pişkin ve hicapsız bir suratla efelenmeye devam ediyor.

 

AKŞENER AYNI TAS AYNI HAMAM

 

Dırar Mescidi ile Salihler Camisi arasında omuz düşüren abdestsiz ve destursuz külhan misali, kürsüleri yumruklayan Müdire; Türk milletinin en hassas olduğu değer ve inançları istismar etmekten geri durmamıştır. İP Müdiresi aynı tas, aynı hamam… Aynası kirli, tarağının dişleri kırık… Siyasi gelişmelerden ibret almadığı anlaşılan Müdire Hanım’ın görmek istemediği şey; sadece halkın tepkisi değil, yüzünün de karası.

 

MUHALEFETİN 2023'TE UĞRAYACAĞI HEZİMET BELLİDİR

 

İP Müdiresi, siyasi müsilaj üreten tek hücreli canlı gibi. Ülke ve milletin hayrına tek adım atmadığı gibi, ABD Başkanı Biden’ın daha seçilmeden muhalefete verdiği taktik doğrultusunda istikrar ve bekamızın kıyılarını kirletip Cumhur İttifakını durdurmaya çabalıyor. Siyasette salya, kriz, gerginlik ve kavga üretmekten başka marifeti olmayan zillet cephesinin 2023’te uğrayacağı hezimet bellidir. Aziz milletimiz VARODASINDA Zillet İttifakına “tam kapanma” vermek üzere beklemektedir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP, hedef alan, muhalefet, aynı tas, aynı hamam, tam kapanma, Türk Milleti, 2023 seçimi, meclis, sert sözler
Yorumlar
Haber Yazılımı