Yıldırım'dan İhraç Edilen Eski Ülkücülere Sert Sözler
Haber Detayı
24 Eylül 2021 - Cuma 11:03 Bu haber 2272 kez okundu
 
Yıldırım'dan İhraç Edilen Eski Ülkücülere Sert Sözler
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yapan eski Ülkücü diye anılan muhaliflere tepki gösterdi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan İhraç Edilen Eski Ülkücülere Sert Sözler

Ülkü Ocakları'nı itibarsızlaştırmaya yönelik açıklamalarda bulunan ve MHP düşmanlığında zirve yapan eski Ülkücü diye anılan muhaliflerin partiden ihracıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, davaya ihanet edip meçhul rüzgarlarda savrulanların hak ettiği melun çukura düştüklerini söyledi.

 

MHP MERKEZ DİSİPLİN KURULU'NUN 7 KİŞİNİN İHRACINA YÖNELİK KARARI

 

Her platformda MHP aleyhine çalıştıkları belirlenen Lider Devlet Bahçeli'ye karşı sürekli olarak açıklamalarda bulunan eski Ülkücü diye anılan muhaliflerin partiden ihracıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, ''Kerameti davanın mehabetinde değil, kendilerinde gören ve egolarına yenik düşen söz konusu tefrika ve fitne bağımlıları için, partimizce yasa ve tüzük kurallarının işletilmesi kaçınılmaz hâle gelmiştir. MHP Merkez Disiplin Kurulu’nca; anılan gerekçelerle Nazif Okumuş, Ahmet Malkan, Ali Şanalmış, Ali Baykan, Atilla Kaya, Suat Başaran ve Tahsin Eren’in parti üyeliğinden çıkarılmalarına karar verilmiştir.'' dedi. Parti disiplinine uymayan 7 kişinin MHP'den ihracına yönelik alınan karara ilk destek, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'dan geldi.

 

GENEL BAŞKAN YILDIRIM'DAN 7 KİŞİNİN MHP'DEN İHRAÇ EDİLMESİNE DESTEK

 

Her platformda MHP aleyhine çalıştıkları belirlenen Lider Devlet Bahçeli'ye karşı sürekli olarak açıklamalarda bulunan eski Ülkücü diye anılan muhaliflerin partiden ihracıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Partimizde, vefasızlık ve bozgunculuk gösteren kim varsa gerekli cevabı almıştır. Davamıza ihanet edenler ile cephemiz daima ayrılmıştır. Kötü niyet sahiplerinin ve döneklerin aramızda asla yeri olmamıştır. Meçhul rüzgarlarda savrulanlar, hak ettiği melun çukura düşmüşlerdir.'' dedi.

 

Bir 1 kişi, ayakta ve takım elbise görseli olabilir

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP, Devlet Bahçeli, düşmanlığı yapan, eski Ülkücüler, ihraç edilmesi, ihanet, döneklik, çukur, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı