MHP'li Başkan Topuz'dan Karataş'a Hizmet Müjdesi
Haber Detayı
24 Eylül 2021 - Cuma 13:13 Bu haber 2999 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz'dan Karataş'a Hizmet Müjdesi
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataş İlçesi'ne yapılacak olan yeni bir hizmetin duyurusunu yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz'dan Karataş'a Hizmet Müjdesi

Karataş İlçesi'ne Bilim ve Sanat Merkezi açılacağı müjdesini duyuran Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataş'ı bilim ve sanat ışığı ile parlatacak olan BİLSEM Bilim ve Sanat Merkezi'nin açılacak olmasını sağlayan herkese teşekkür etti. Yapımına devam edilen Kapalı Semt Pazarı hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Başkan Topuz, hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.

 

MHP'Lİ BAŞKAN TOPUZ'DAN KARATAŞ'A HİZMET MÜJDESİ

 

Karataş İlçesi'ne Bilim ve Sanat Merkezi açılacağı müjdesini sosyal medya hesabından duyuran Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, yaptığı açıklamada, ''Müjdeler Olsun Karataş'ımıza Bilim ve Sanat Merkezi Açılıyor. Karataş ilçemiz bilim ve sanat ışığı ile parlayacak. İlçemize BİLSEM Bilim ve Sanat Merkezi açılacak olmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e, Cumhur İttifakı Adana Milletvekillerimize ve İl Başkanlarımıza Karataşlı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

KARATAŞ'A KAPALI SEMT PAZARI

 

Karataş'ta yapımına devam edilen Kapalı Semt Pazarı hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''Karataş Belediyesi olarak ilçemize kazandırdığımız nice hizmet ve projelere bir yenisini daha ekliyoruz. 2500 m²'lik kapalı olmak üzere toplamda 3905 m²'lik alan üzerine inşa edilen kapalı semt pazarı için geri sayım başladı. Ekiplerimiz tarafından çalışmaları tüm hızıyla devam eden pazar yerini inceleyip son durum hakkında bilgi aldık. Karataş'ımızı daha yaşanabilir bir hale getirmek için hizmetlerimiz devam edecek. Bizi izlemeye devam edin.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, BİLSEM, Bilim ve Sanat Merkezi
Yorumlar
Haber Yazılımı