MHP'li Özdemir'den MHP'yi Hedef Alan Muhalefete Tepki
Haber Detayı
24 Mayıs 2021 - Pazartesi 10:54 Bu haber 2454 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den MHP'yi Hedef Alan Muhalefete Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için MHP'yi hedef alan muhalefete sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den MHP'yi Hedef Alan Muhalefete Tepki

Konya'da yayın yapan Kanal 42 TV'de yaptığı konuşmada, geçmişte Ak Parti'ye muhalifken ağır sözler söyleyen MHP'nin, günümüzde Ak Parti ile iktidar ortaklığı yaptığını ve iktidardan nemalandığını söyleyen Saadet Partisi GİK üyesi Lütfi Yalman'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, iftira ve yalanla MHP'yi hedef alan SP’li Lütfü Yalman’ın iftiradan medet ummasının beyhude bir gayret olsuğunu söyledi.

 

ALLAH KORKUSU TAŞIYAN KİMSE HASET ETMEZ

 

Cumhur İttifakı birlikteliğinin başarılı hizmetine haset eden SP’li Lütfü Yalman’ın Allah korkusunu bir yana bırakıp iftiradan medet ummaya çalıştığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Siyasi nezaket ve ahlaklı duruş sergilemek bir yana iftira ve yalanla partimizle ilgili bühtanda bulunan SP’li Lütfü Yalman’ın maksatlı tutumu, kara çalma çabası ve fitne yaratma gayreti beyhudedir. Allah korkusu taşıyan kimse haset etmez, iftiradan medet ummaz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, Cumhur İttifakı, fitne sokmak, iftira atanlar, haset edenler, Allah korkusu olan, iftiradan medet ummaz, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı