MHP'li Mevlüt Karakaya'dan İyi Partili'lere Flaş Çağrı
Haber Detayı
23 Mayıs 2021 - Pazar 20:48 Bu haber 5027 kez okundu
 
MHP'li Mevlüt Karakaya'dan İyi Partili'lere Flaş Çağrı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, dört parçanın sentezini yapamayan İyi Parti'lilerin İyi Parti'de kalması gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Mevlüt Karakaya'dan İyi Partili'lere Flaş Çağrı

İyi Parti hakkında yakın zamanlarda yapılan dört açıklamayı hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İyi Parti'lilerin dört açıklama konusunda analiz yaparak bir sonuca ulaşamamaları halinde İyi Parti'de kalması gerektiğini söyledi.

 

MHP'Lİ MEVLÜT KARAKAYA'DAN İYİ PARTİ'LİLERE FLAŞ ÇAĞRI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İyi Parti'lilerin partileriyle ilgili yapılan dört açıklamayı iyi analiz etmesi gerektiğini belirterek, yaptıkları analizden bir senteze gidememeleri halinde İyi Parti'de kalmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi. MHP'li Karakaya'nın yazmayıp da esas söylemek istediği ise analiz yaparak gerçek bir Türk Milliyetçisi gibi sağlıklı bir sonuca ulaşan İyi Parti'lilerin İyi Parti'den ayrılmaları gerektiğiydi. MHP'li Karakaya'nın dört açıklama ile ilgili fotoğrafları sosyal medyadan paylaşması, kendilerini Türk Milliyetçisi olarak tanımlamaya çalışan İyi Parti'lileri düşünmeye sevkedeceği kesin gibi görünüyor.

 

DÖRT PARÇAYI İYİ ANALİZ EDİP BİR SENTEZE GİDEMİYORSAN İP'TE KAL

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salim Ensarioğlu'nun HDP ile ilgili açıkladığı strateji ile HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan'ın İyi Parti Milletvekillerine yönelik sözlerini hatırlatarak, İyi Parti'lilerin bu sözleri iyi analiz etmesini isteyen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, dört açıklamanın fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak yaptığı açıklamada, ''Sadece aşağıdaki şu dört parçayı analiz edip bir senteze gidemiyorsan; İP’te kal! 1-) Demirtaş serbest bırakılsın. 2-)HDP Kürtlerin siyasal temsilcisi. 3-) Demirtaş ile kahvaltı yapacağız. 4-)PKK sayesinde o sıralardasınız.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, dört parçanın, sentezini yapamayanlar, orada kalsın, yapanlar ayrılsın, dört fotoğraf, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı