MHP'li Özdemir'den İki Muhalefet Partisine Gönderme
Haber Detayı
25 Nisan 2022 - Pazartesi 03:39 Bu haber 3154 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den İki Muhalefet Partisine Gönderme
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, muhalif cenahın öncü partilerine göndermelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den İki Muhalefet Partisine Gönderme

ABD, HDP ve Deva Partisi'nin sözde Ermeni soykırımı konusundaki tutumu konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, CHP ve İyi Parti'nin hangi zihniyetlerle birliktelik yaptığına yönelik manidar açıklamalar yaptı.

 

ABD VE ERMENİ DİYASPORASININ PROVOKASYONLARINI GÖRÜYORUZ

 

İşgal edilmiş topraklarının büyük bölümünü geri alan Azerbaycan'ın ve Türkiye'nin kararlı tutumu karşısında geri adım atan Ermenistan'ın, Azerbaycan ile anlaşma sürecine sıcak bakmasını hazmedemeyenlerin provokasyon çabalarına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki anlaşma süreci ilerledikçe başta ABD olmak üzere Ermeni diyasporasının ve içerdeki ucuz uzantılarının provokasyon çabalarını elbette görüyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar beyhude. Zengezur Koridoru mutlaka açılacaktır.'' dedi.

 

CHP VE İP, İŞTE BU ZİHNİYETLE BERABERDİR

 

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın sözde Ermeni soykırımının tanınmasını açıkça istemesi, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın 1915’te hayatını kaybeden Osmanlı Ermenilerini anarak sözde Ermeni soykırımı imasında bulunması ve ABD'nin sözde Ermeni soykırımının tanımasına yönelik açıklamalarda bulunması hakkında değerlendirmelerde bulunarak, CHP ve İP'e gönderme yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Türk Milleti kadar geniş bir coğrafyada hem yaşamış hem de kendi nizamını sürdürmüş bir millet daha tarihte var olmamıştır. Böylesine yüce bir millet, kendisinden olmayanları da insanca yaşatacak bir nizam kurmuştur. Aksini iddia edenler bugün yaşamıyor olurdu. Dertleri başka. Türk Milletinin kendisine tanıdığı hoşgörüyü farklı yoran kim olursa tarihin ve bugünün hakikatleri altında ezilmeye mahkum olur. Bunların talimat aldıkları yer malum, bulundukları adres ise terör örgütünün siyasi uzantılığıdır. CHP ve İP işte bu zihniyetle beraberdir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, muhalif cenahın, öncü partilerine, manidar gönderme, Türkiye, Azerbaycan, hangi zihniyet, birlikte, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı