Bakan Çavuşoğlu'ndan Protestoculara Bozkurt İşareti
Haber Detayı
24 Nisan 2022 - Pazar 05:11 Bu haber 5085 kez okundu
 
Bakan Çavuşoğlu'ndan Protestoculara Bozkurt İşareti
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, protestocu Türk düşmanlarına Bozkurt işareti yaparak manidar bir cevap verdi.
SİYASET Haberi
Bakan Çavuşoğlu'ndan Protestoculara Bozkurt İşareti

Resmi ziyaretler ve açılış yapmak üzere Uruguay'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Montevideo Büyükelçiliği'nden çıkarken 1915 olaylarının yıl dönümü gerekçesiyle Türkiye ve Azerbaycan aleyhine  sloganlar atan bir grup Ermeni protestocuya Bozkurt işareti yaparak karşılık verdi.

 

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU URUGUAY'DA

 

Latin Amerika ziyaretleri kapsamında Uruguay'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Uruguay'ın Başkenti Montevideo'da Karşılıklı Yatırımların Güçlendirilmesi Anlaşması ve Serbest Ticaret Anlaşması İstikşafi Görüşmelerine Dair Referans Belgesi imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, ''Ülkemizden Uruguay’a Dışişleri Bakanı düzeyindeki ilk ziyareti gerçekleştirdik. İmzaladığımız anlaşmalarla 1 milyar ticaret hedefimize hızlı şekilde ulaşacağız. Savunma sanayii, eğitim, gençlik, sağlık ve kalkınma alanlarında işbirliğimizi geliştirmeye hazırız.'' dedi.

 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN ERMENİ PROTESTOCULARA BOZKURT İŞARETİ

 

Türkiye'nin Montevideo Büyükelçiliği'nin açılışını yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, büyükelçilik binasından çıkarken ellerinde Ermenistan bayrağı bulunan bir grup Ermeninin protestosuyla karşılaştı. Türkiye ve Azerbaycan aleyhine sloganlar atan Ermeni protestoculara gülümseyerek bakan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kendisini protesto edenlere Bozkurt işareti yaparak manidar bir cevap verdi.

 

BOZKURT İŞARETİ YAPAN BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NA ÜLKÜCÜLERDEN ÖVGÜ

 

Aslen Antalya'da yaşayan Yörük Türkmen bir ailenin evladı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret için gittiği her ilde mutlaka MHP İl Teşkilatlarını ziyaret edip Ülkücüler ile istişarede bulunan bir siyasetçi olarak tanınıyor. Sözde Ermeni soykırımının yıl dönümü nedeniyle terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın TBMM'ye haince Kanun Teklifi sunduğu bir süreçte, Uruguay'daki Ermeni protestoculara Bozkurt işareti yaparak cevap veren  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medyadaki Ülkücüler tarafından takdirle karşılandı. Bakan Çavuşoğlu'nun Bozkurt işareti yaptığı görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan Ülkücüler, kendisinden övgüyle bahsettiler.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dışişleri Bakanı, Mevlüt Çavuşoğlu, protestocu, Türk düşmanı, Bozkur
Yorumlar
Haber Yazılımı