MHP Adana İl Başkanlığından Manidar Açıklama
Haber Detayı
24 Nisan 2022 - Pazar 20:16 Bu haber 2601 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanlığından Manidar Açıklama
MHP Adana İl Başkanlığı, bir Türk Milletvekilinin Ermenistan Meclisi'nde sunacağı Kanun Teklifi hakkında manidar açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanlığından Manidar Açıklama

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın sözde Ermeni soykırımının tanınmasını isteyen bir Kanun Teklifi'ni TBMM'ye sunması üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanlığı, Ermenistan Meclisinde bir Türk Milletvekilinin benzeri bir Kanun Teklifi sunması halinde başına gelebilecek olası durum hakkında açıklamalarda bulundu.

 

HDP'Lİ GARO PAYLAN'DAN İHANET KOKAN CÜRETKAR KANUN TEKLİFİ

 

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, 'Ermeni Soykırımı’nın Tanınması, Soykırım Faillerinin İsimlerinin Kamusal Alandan Kaldırılması' ile ilgili TBMM'ye verdiği Kanun Teklifi konusunda yaptığı açıklamada, ''Ermeni halkının yarasını iyileştirecek tek toplum Türkiye toplumu, tek meclis ise Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Ermeni Soykırımı bu topraklarda gerçekleşti ve adaleti ancak bu topraklarda, Türkiye’de sağlanabilir." dedi. 

 

Sözde Ermeni soykırımının tanınmasını açıkça isteyen Garo Paylan, bu teklifiyle Talat Paşa, Enver Paşa ve Cemal Paşa'nın isimlerinin cadde, sokak ve meydanlardan kaldırılmasını istiyor. HDP'li Garo Paylan'a sosyal medyadan tepki yağarken MHP Adana İl Başkanlığı'ndan manidar bir açıklama yapıldı.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN MANİDAR AÇIKLAMA

 

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın sözde Ermeni soykırımının tanınmasını açıkça isteyen bir Kanun Teklifi'ni TBMM'ye sunması üzerine, Ermenistan Meclisinde bir Türk Milletvekilinin benzeri bir Kanun Teklifi'ni yapması durumunda olabilecekler hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Bir Türk, Ermenistan Meclisinde, 'Ermenilerin Türklere yaptığı soykırım tanınsın' dese, o gün katledilir. Peki Türkiye'de bir Ermeni bu teklifi yapacak cüreti nereden alıyor? Hdp Kürt kardeşlerimizin değil Erivan'ın, Asala'nın devamı PKK'nın sesi. AYM???'' denildi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanlığı, Bünyamin Avcı, manidar açıklama, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı