MHP'li Özdemir'den Ali Babacan'a Sert Tepki
Haber Detayı
23 Mayıs 2020 - Cumartesi 03:52 Bu haber 7252 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Ali Babacan'a Sert Tepki
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Türk Askeri Afrin'de Harekat yaparken Memleket Masası İsteyenlerin hangi masada olduğunu sordu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Ali Babacan'a Sert Tepki

TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi ve MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın da Memleket Masası çağrısı yapmasına tepki göstererek, Memleket Masası isteyenlere sordu: 15 Temmuz'da Meclis bombalanırken, Türk Askeri Afrin'de Harekat yaparken ve Cumhur İttifakı kurulurken sizler hangi masadaydınız?

 

MEMLEKET MASASI DİYENLER ASKERİMİZ AFRİN'DE SAVAŞIRKEN HANGİ MASADAYDI?

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP'in ardından aynı ağızla Ali Babacan da memleket masası çağrısı yapmış. Bu ifadenin sipariş bir söylem olduğunu zaten belirtmiştik, şimdi FETÖ sempatizanı her çevre bu söyleme dalacak zemin yokluyor. 15 Temmuz'da masumların ve meclisin üzerine bomba yağarken hangi masadaydınız? Bugün memleket masası diyenler dün Afrin'de teröristlere karşı verilen mücadelede memleketin neresindeydi? Hangi masanın müdavimiydiler ki Mehmetçiğin harekatına karşı çıkıyorlardı?'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI KURULURKEN SİZ HANGİ MASADAYDINIZ?

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''7 Ağustos'ta Türk Milleti masayı kurdurdu, bu irade ve inançtan Cumhur İttifakı doğdu. Sahi siz o gün kimlerle beraberdiniz, nerelere sinmiş, hangi yerlerin ardına pısmıştınız, kimlerin oturttuğu yerden kalkamadınız da milletin kurduğu masada yoktunuz? Türkiye, tek yürek olmuş 'Biz Bize Yeteriz Türkiye'm' derken Ali Babacan'ın bugün çare diye IMF'yi adres göstermesi acizliğinin ve beceriksizliğinin göstergesidir. Kendi milletine inanmayan, çareyi sürekli yabancı mahfillerde arayandan adam olmaz!'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Özdemir'den, Ali, Babacan'a, Sert, Tepki,
Yorumlar
Haber Yazılımı