MHP'li Özdemir'den Akşener Yandaşlarına Kalibre Dersi
Haber Detayı
29 Eylül 2021 - Çarşamba 20:54 Bu haber 3734 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Akşener Yandaşlarına Kalibre Dersi
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Meral Akşener'in olmayan Başbakanlık makamına talip olmasını yüksek kalibre olarak değerlendirenlere Kalibre Dersi verdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Akşener Yandaşlarına Kalibre Dersi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Adaylığından vazgeçip olmayan Başbakanlık makamına talip olmasına, kılıf arama gayretkeşliğine soyunan Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat İde'ye 'Kalibre Dersi' veren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Murat İde'nin HDP'yi meşrulaştırmaya çalışan Meral Akşener'in çıkışını ballandırarak sunma telaşına düştüğünü belirterek, Meral Akşener'in kazanamayacağını anladığı Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylıktan vazgeçmesinin yüksek kalibre olarak değerlendirilemeyeceğini söyledi.

 

MURAT İDE'NİN OLMAYAN BAŞBAKANLIĞA TALİP OLAN AKŞENER'İ ŞİŞİRME KALİBRESİ

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Adaylığından vazgeçip olmayan Başbakanlık makamına talip olmasına, kılıf arama gayretkeşliğine soyunan Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat İde, ''Başbakan Meral Akşener'' başlığıyla kaleme aldığı köşe yazısında, ''Meral Akşener'in 'Cumhurbaşkanlığına aday değilim, Başbakanlığa talibim' sözü, fena halde ezber bozdu. İktidar çevresi anlamakta zorlanıyor. Nasıl ezber bozdu? Erken ya da zamanında yaplacak ilk seçimi, 'Tayyip Erdoğan ile bir rakip arasındaki seçim olmaktan çıkardı' Rakibi de, 'Sadece Tayyip Erdoğan'ın koltuğuna oturmak üzere aday olacak kişi' olmaktan çıkardı. Daha derinlikli, daha kalibreli bir sürecin startını verdi. Nedir o? Millet İttifakı'nın adayı seçimi kazandığı takdirde iki aşamalı bir süreç başlayacak. Ezber bozdu diyorum; Çünkü, Meral Akşener'in çıkışından sonra, seçimler artık, 'Tayyip Erdoğan ve rakibi' üzerinden değil, Sistem ve sonuçları üzerinden konuşulacak.. İşte, bunu değiştirdiği için ezber bozdu, kafalar karıştı. MHP'nin iki genel başkan yardımcısı, aynı zeminde yürüdü ve dedi ki; Meral Akşener 15 Temmuz'dan önce de 'Başbakan olacağım' demişti.. Dolayısıyla, Akşener'in kalibresi yüksek çıkışına, MHP tarafından, tekerleme dışında bir yorum gelmedi. Kalibre sorunu olanların, esaslı bir yorum yapabilmesi mümkün değil.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ÖZDEMİR'DEN MURAT İDE'YE CEVAP

 

Sözde kalibresi yüksek çıkış yapmış Meral Akşener! Böyle diyor düşkünlüklerini çok iyi bildiğimiz Fitneçağ yazarı! Kalibresi yüksek çıkış dediği HDP/PKK’yı meşru görüp, meclisten uzaklaştırılmaması için kapatılmasını engellemek uğruna verilen uğraş değil mi? Siz ne ara bu kadar PKK sevici oldunuz? Kimler, bitme noktasına gelen terör örgütüne hayat öpücüğü verilmesi için sizin gibi kesimleri “elverişli” görüp her dediğini yaptırır oldu? Rezilliğinizi bu kadar ballandırarak sunma telaşınız nerden geliyor?

 

SİZE GÖRE YÜKSEK KALİBRE, TAYİN EDEMEDİĞİNİZ SENARYODA HER DENİLENİ YAPMAK MI?

 

Zillet cephesinde adaylık için CHP’li isimler birbirini paralarken, İP’in başındaki Meral Akşener’in ortalıktan sıvışması, bunu yaparken de “kazanabilecek bir adayla çıkmak gerekiyor” demesi kendisinin kazanamayacağını bilmesi değil mi? Bu mu yüksek kalibre? Size göre yüksek kalibre dediğiniz ne başını, ne de sonunu sizin tayin edemediğiniz senaryolarda her denileni yapmanızdır! Meşhur bir araba reklamında, bir arabanın akrasından koşup, araba yön değiştirdikçe sağa sola savrulan mahluklardan beter oldu haliniz!

 

ISRARLA AKŞENER'İN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAĞINI DİLLENDİRENLER NEREDE?

 

Neresinden bakarsanız bakın İP proje partisi olduğunu her geçen gün biraz daha belli ediyor! İP içerisinde Akşener’in bu sözde yüksek kalibreli çıkışına rağmen ısrarla kendisinin Cumhurbaşkanı adayı olacağını iddia edenler sesiniz şimdilerde neden çıkmıyor?

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Öz demir, olmayan Başbakanlık, makamına talip, savunanlar, şişirme gayreti, kalibre dersi, Cumhurbaşkanlığı, seçimi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı