DSİ'den Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesinde Yeni Sözleşme
Haber Detayı
12 Ağustos 2020 - Çarşamba 12:17 Bu haber 6430 kez okundu
 
DSİ'den Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesinde Yeni Sözleşme
Adana'da bulunan DSİ 6. Bölge Müdürlüğü, Yedigöze İmamoğlu Sulaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
DSİ'den Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesinde Yeni Sözleşme

Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta'nın koordinesinde yatırımların ivedilikle faydaya dönüşebilmesi için olağanüstü çaba gösteren DSİ 6. Bölge Müdürlüğü, Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesi kapsamında S1 Ana Kanalı Anaboru hattı ile 76 bin 400 dekar zirai alanın sulanmasıyla ilgili sözleşmenin imzalandığını açıkladı.

 

YATIRIMLARIMIZIN İVEDİLİKLE FAYDAYA DÖNÜŞMESİ İÇİN GAYRET EDİYORUZ

 

DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin tam kadro katıldığı Seyhan Sami Kayahan Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen Bölge Yönetim Toplantısı'nda yaptığı değerlendirmede, ''Bölgemizdeki tüm yatırımlarımızın hızla tamamlanması için gayret ediyoruz. Yatırımlarımızın ivedilikle faydaya dönüşebilmesi için planlı çalışmanın önemli olduğunun bilincindeyiz. Tüm birimlerimiz ile koordinasyon içerisinde hareket ederek, bütçemizi etkili ve verimli kullanmaya devam edeceğiz.'' dedi. 

 

YATIRIMLARIMIZLA ÇUKUROVA’NIN BEREKETLİ TOPRAKLARINI SULAYACAĞIZ

 

DSİ 6. Bölge Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''76 bin 400 dekar zirai alanın sulanmasını sağlayacak ''Adana İmamoğlu Sulaması 3. Kısım 1.Ünite Sözleşmesi' DSİ 6. Bölge Müdürümüz Mehmet Akif Balta ve Yüklenici Firma yetkilileri tarafından imzalandı. Bu sözleşme ile Yedigöze Barajı’ndan S1 Ana Kanalı, Anaboru hattı ile alınacak su ile kuzeyde Danacılı, Üçdut ve Yeşilova köyleri, doğuda Çatalhüyük, güneyde Mercimek köyleri ile batıda Gümürdülü köyleri arasında yer alan şebekeler sayesinde 76 bin 400 dekar zirai alanın sulanması sağlanacaktır.'' denildi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

  

Kaynak: Editör:
Etiketler: DSİ 6 Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, DSİ Adana, Yedigöze İmamoğlu, Gümürdülü, Danacılı, Adana Haberleri, DSİ Haberleri, sulama projesi, tarım, çiftçi
Yorumlar
Haber Yazılımı