MHP'li Özdemir: Coronavirüs Sonrası Türkiye Lider Olacak
Haber Detayı
01 Mayıs 2020 - Cuma 01:57 Bu haber 2482 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Coronavirüs Sonrası Türkiye Lider Olacak
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, coronavirüs salgını sonrasında Türkiye'nin bölgesinde küresel lider olacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Coronavirüs Sonrası Türkiye Lider Olacak

TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi ve MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, coronavirüs salgınından sonra yeni bir dünya düzeninin kurulacağını belirterek, bu süreçte Ülkücü Hareket'in etkinliğini arttıracağını ve Cumhur İttifakı ile 2023 hedefine ulaşan Türkiye'nin bölgesinde küresel lider olacağını söyledi.

 

CORONAVİRÜS SONRASI TÜRKİYE POTANSİYEL GÜCÜNÜ ARTTIRACAK

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dünya dönüştürülmek isteniyor. Kovid-19 salgınının yaratacağı kaçınılmaz son da bu. Bu sürecin bilinen tek gerçeği ise Türkiye'nin potansiyelini arttıracak ve Ülkücü Hareketin mutlak etkinliğini sürdürecek olmasıdır. Cumhur İttifakı şer odağına rağmen hedefine ulaşacaktır. 

 

2023 HEDEFİNE ULAŞAN TÜRKİYE KÜRESEL LİDER OLACAK

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''Milliyetçi Hareket'in Lideri, Sayın Genel Başkanımız yıllar evvel 2023 hedefini işaret etmişti. İnşallah bu hedefi gerçekleştirecek ve sonrasında bir başka milli hedefimiz olan küresel liderlik seviyesine de Türkiye'yi hep birlikte taşıyacağız.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Özdemir:, Coronavirüs, Sonrası, Türkiye, Lider, Olacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı