MHP'li Sözlü: Zaman Birlik ve Beraberlik Zamanıdır
Haber Detayı
30 Nisan 2020 - Perşembe 11:35 Bu haber 3631 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: Zaman Birlik ve Beraberlik Zamanıdır
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, İslam'a saldırıp devleti itibarsızlaştırmaya çalışanlara tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: Zaman Birlik ve Beraberlik Zamanıdır

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Diyanet üzerinden İslam'a saldıranlara ve salgına karşı başarılı bir şekilde mücadele eden devleti itibarsızlaştırmaya çalışanlara sosyal medyadan tepki göstererek, muhalefetin hezeyanlarına Türk Milletinin kanmayacağını, birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara asla müsade etmeyeceğini söyledi.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİ BOZMAYA ÇALIŞANLARA MÜSADE EDİLMEYECEK

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın İslam'ın eşcinselliği ve nikahsız yaşamayı yasakladığını söylemesi üzerine muhalefetin takıntığı tutumu eleştirerek, ''Yüce dinimizin emir ve buyruklarını 'çağlar ötesinden gelen sözler' diyerek tanımlamak kimsenin haddi değildir. Bugün devlet-millet büyük bir dayanışma sergilemekte, içerisinde bulunduğumuz günlerin manevi iklimi ile birlikte yardımlaşma ruhu da önemli ivme kazanmış durumdadır. Bu birlik ve beraberliği bozmaya çalışanlara müsaade edilemez. Sapkın yaşam tarzlarını birer tercih gibi sunarak, normalleştirmeye çalışarak, toplumumuzun değer yargılarını yeniden biçimlendirme çabalarına girişerek iktidara geleceğini zannedenler büyük bir gaflet içerisindedir.'' dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK DİNAMİTLENEREK İKTİDARA TALİP OLUNAMAZ

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, İslami konularda ayrıştırma ve devletin yaptığı başarılı işlere karşı itibarsızlaştırma yapılarak iktidar olunamayacağını belirterek, ''Anadolumuzun kadim kültürlerinden birisi olan Aleviliği, yüce dinimiz İslam’ın dışında göstermeye yönelik fiillerle, yani birliğimizi dinamitlemeye yönelik politikalarla iktidara talip olunamaz. Siyaset önce devletin bekası için ve beraberinde toplumun refahı için yapılmalıdır. Tüm uluslararası basın kuruluşlarının manşetlerine taşıdığı örnek salgın süreç yönetimi kötülenerek, dünyanın dört bir yanındaki Türk vatandaşlarını ülkemize getirip koruma altına alma çabaları çeşitli yalanlarla itibarsızlaştırılmaya çalışılarak, devlet yönetmine talip olunamaz.'' dedi.

 

ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANIDIR

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Türk Milletinin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade ederek, ''Net olarak ifade etmek gerekiyor ki; bugün ülkemizdeki muhalefet tüm kademeleriyle tam bir hezeyan içerisindedir. Aziz Türk milleti bu hezeyanın kadim devletimize, birlik ruhumuza zarar vermesine asla müsaade etmez ve asla da etmeyecektir. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Sözlü:, Zaman, Birlik, ve, Beraberlik, Zamanıdır,
Yorumlar
Haber Yazılımı