HaberTürk TV'den MHP ile Gerginliği Azaltıcı Açıklaması
Haber Detayı
30 Nisan 2020 - Perşembe 21:10 Bu haber 2649 kez okundu
 
HaberTürk TV'den MHP ile Gerginliği Azaltıcı Açıklaması
MHP'nin tepki gösterdiği HaberTürk TV, MHP ile olan gerginliği azaltmaya yönelik bir açıklama yaptı.
MHP Haberi
HaberTürk TV'den MHP ile Gerginliği Azaltıcı Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP aleyhine algı operasyonu yapmasından dolayı Marksist zihniyetli Fatih Altaylı'ya ve HaberTürk TV'ye tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, konuyla ilgili HaberTürk TV'den bir açıklama yapılmasını istemişti. HaberTürk TV, konuyla ilgili bir açıklama yaparak MHP ile olan gerginliği azaltmaya çalıştı.

 

MHP'NİN HABERTÜRK TV'DEN AÇIKLAMA BEKLEDİĞİ TEPKİSİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Fatih Altaylı'nın yaptığı proğram ile Habertürk TV’nin MHP’ye karşı hasmane ve tarafgir bir tutum içinde olduğunu, MHP karşıtlığından beslenen Marksist zihniyetli Fatih Altaylı'nın içindeki erik kurusunu ortaya döktüğünü ve son yapılan yayın hakkında Habertürk TV'den bir açıklama beklediklerini söylemişti. HaberTürk TV, beklenen açıklamayı bugün yaptı.

 

HABERTÜRK TV'DEN GERGİNLİĞİ AZALTICI AÇIKLAMASI

 

HaberTürk TV'den yapılan açıklamada, ''Siyasi partilerin iç işlerinde ya da birbirleriyle ilişkilerinde siyasi mühendislik anlamına gelecek yayınlara hiçbir zaman tevessül etmeyen Habertürk TV, ülkemiz siyasi hayatının önemli köklü ve ciddi siyasi geleneklerinden birisinin temsilcisi olan MHP'ye karşı da her zaman bu ciddiyete ve öneme uygun bir yayın politikası izlemiştir, izlemektedir. Özellikle Türkiye Cumhuriyetimizin varlığı ve bekası, milletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü iç ve dış saldırı ve tehdide yönelik kararlı duruşuyla milletimiz nezdinde partilerüstü saygınlığa sahip bulunan MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin şahsiyeti ile ilgili olarak, bu özelliklerinin bilincinde ve bu özelliklere uygun biçimde, bilhassa izlediğimiz saygılı ve özenli yayın çizgimiz yayınlarımızı adil bir şekilde izleyen tüm seyircilerimizin farkında olduğu bir hakikattir.'' denildi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: HaberTürk, TV'den, MHP, ile, Gerginliği, Azaltıcı, Açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı