MHP'li Özdemir Akşener'in Esas Hedefini Açıkladı
Haber Detayı
07 Ocak 2022 - Cuma 10:45 Bu haber 3652 kez okundu
 
MHP'li Özdemir Akşener'in Esas Hedefini Açıkladı
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Meral Akşener'in sol cenahla birlikte yol yürümesinin esas nedeni hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir Akşener'in Esas Hedefini Açıkladı

Sürekli olarak desteklediği Ekrem İmamoğlu'nu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yürütülen terör teftişine rağmen kutsamaya devam eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Hristiyan Papaz Ernest Renan'ın ideolojisinde olduğu gibi Müslüman Türk Milletinin değerlerine saldıran sol cenahla ve Türkiye'yi parçalamak isteyen PKK terör örgütünün siyasi uzantılarıyla birlikte yol yürüyen Meral Akşener'den farklı bir şey beklenemeyeceğini söyledi.

 

ŞEHİT BACISINA KÜFREDENİ SAVUNAN AKŞENER'İN ONLARI SAVUNMASI NORMAL BİR DURUM!

 

Sürekli olarak desteklediği Ekrem İmamoğlu'nu her şeye rağmen kutsamaya çalışan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Akşener’in Yüzünde 'Rabbi Yesir' var dediği Ekrem İmamoğlu’nun gerçek suretinde İstanbul Büyükşehir Belediye’sinden PKK terör örgütüne para aktardığı ortaya çıktı. Şehit bacısına küfreden namussuzları savunanların, PKK’ya kaynak sağlayanları savunması kadar tabi bir durum olamaz.'' dedi.

 

PAPAZ ERNEST RENAN MİLLİYETÇİLİĞİNİ SAVUNAN AKŞENER'DEN BAŞKA NE BEKLENİR Kİ?

 

Kayı boyunun Tamgasını partisinin amblemi olarak kullanmasına rağmen; Doğu Hristiyanlarını kurtarmanın yolunun Kayı Boyunun kurduğu Osmanlı Devleti'nin parçalanmasından geçtiğine inandığı için barbar ve cani olarak gördüğü Müslümanların Mısır’a sahip olması yerine İngiltere’nin orayı işgal etmesini ve Doğu Hristiyanlarının oraya yerleşmesini isteyen Ernest Renan'ın Milliyetçiliğini savunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Hristiyan Papaz Ernest Renan'ın ideolojisinde olduğu gibi Müslüman Türk Milletinin değerlerine saldıran sol cenahla ve Türkiye'yi parçalamak isteyen PKK terör örgütünün siyasi uzantılarıyla birlikte yol yürüdüğünü belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Dün Ayasofya Camisinin açılışına karşı çıkan, bugün adeta Kur'an-ı Kerim’e duydukları kini kusan zihniyetle beraber olma 'şerefini' gururla taşıyanların, bağlandıkları ipin bir ucu daima PKK’ya çıkıyor. Papaz Ernest Renan milliyetçiliği yapanlardan da zaten başka ne beklenirdi?'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, sol cenahla, birlikte, yol yürüyen, siyasetçi, esas nedeni, Renan Milliyetçiliği, esas hedefi, Türk Milleti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı