Bakan Koca'dan MHP Lideri Bahçeli Hakkında Açıklama
Haber Detayı
06 Ocak 2022 - Perşembe 17:23 Bu haber 3115 kez okundu
 
Bakan Koca'dan MHP Lideri Bahçeli Hakkında Açıklama
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Bakan Koca'dan MHP Lideri Bahçeli Hakkında Açıklama

Yerli ve milli Turkovac aşısı olduktan sonra halkı aşı olmaya davet eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, salgınla mücadelenin her safhasında verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

 

BAKAN KOCA'DAN MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye, salgınla mücadelenin her safhasında verdiği koşulsuz destek için şahsım ve sağlık camiamız adına teşekkür ederim. Varlığını daima yanımızda hissettik. Turkovac ile her birimiz gurur duymalıyız.'' dedi.

 

Resim

 

BAKAN KOCA'DAN VATANDAŞLARA VAKALARDAKİ ARTIŞ UYARISI

 

Koronavirüs vaka sayılarındaki artışla ilgili de vatandaşlara uyarılarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Vakalar artıyor. Yapılması mecburi olmayan ziyaretlerden ve görüşmelerden, kalabalık ortamlardan kaçınalım. Daha sakin ve tedbirli davranalım. Bizim hareketliliğimiz azaldıkça virüsün daha hızlı yayılan varyantının da hızı kesilecek. Omicron varyantının hızını keselim.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık Bakanı, Fahrettin Koca, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, destek veren, teşekkür etti, hasta sayısı, artış uyarısı, sağlık haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı