MHP'li Belediye Başkanından Asgari Ücret Açıklaması
Haber Detayı
07 Ocak 2022 - Cuma 12:35 Bu haber 3459 kez okundu
 
MHP'li Belediye Başkanından Asgari Ücret Açıklaması
MHP'li Belediye Başkanı, 2022 yılında Belediye personeline uygulayacağı asgari ücret konusunda açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Belediye Başkanından Asgari Ücret Açıklaması

2022 yılı için uygulanacak asgari ücret 4 Bin 253 TL olarak belirlendikten sonra Belediye Başkanlarından gelen asgari ücret açıklamaları gündeme otururken, personel maaşları konusunda açıklama yapan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 2022 yılında Kastamonu Belediyesi'nde çalışan personele uygulanacak asgari ücretin 5 Bin 800 TL olduğunu açıkladı.

 

MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI VİDİNLİOĞLU'NDAN PERSONELİ SEVİNDİREN ASGARİ ÜCRET 

 

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Belediye personeline uygulayacağı asgari ücretle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kastamonumuza hizmet için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan, pandemi ve sel felaketinde üstüne düşen sorumluluğu her türlü zorluğa rağmen yerine getiren Kastamonu Belediyesi ailesinin göz bebeği işçilerimizin daima yanında olacağız. En düşük personel maaşımızı 5.800 Türk Lirası olarak belirledik. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kastamonu Belediye Başkanı, Rahmi Galip Vidinlioğlu, Belediye personeli, uygulayacağı, asgari ücret, sevindiren karar, MHP, Milliyetçi Belediyecilik
Yorumlar
Haber Yazılımı