MHP'li Özarslan ve İki Gazeteciden Akşener Deşifresi
Haber Detayı
09 Aralık 2021 - Perşembe 16:31 Bu haber 2545 kez okundu
 
MHP'li Özarslan ve İki Gazeteciden Akşener Deşifresi
MHP'li Bahadır Bumin Özarslan, Osman Diyadin ve Latif Şimşek arasında, Meral Akşener'in ABD'li diplomatlar ile görüşmesine ilişkin çarpıcı deşifreler.
MHP Haberi
MHP'li Özarslan ve İki Gazeteciden Akşener Deşifresi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ABD'nin Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield ile görüşmeleri konusunda değerlendirmelerde bulunan Gazeteci Latif Şimşek ve Gazeteci yazar Osman Diyadin'e destekleyici cevaplar veren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, tarihin bugünlerde anti emperyalist maskesi takanların MHP ve Lider Devlet Bahçeli tarafından nasıl deşifre edildiğini yazmaya başladığını söyledi.

 

LATİF ŞİMŞEK'İN DEŞİFRESİNE OSMAN DİYADİN'DEN YENİ BİR DEŞİFRE

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ABD'nin Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield ile yaptığı görüşmenin şifreleri hakkında ''Yavaş'ı Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmeye ikna ettiler. İyi Parti'yi ve HDP'yi İmamoğlu'nun adaylığını desteklemeye ikna ettiler. Şimdi de Kılıçdaroğlu'nu adaylıktan çekilmeye ikna etmeye çalışıyorlar. İmamoğlu'nun önündeki engelleri birer birer temizliyorlar. Kim bunlar?'' değerlendirmesini yapan Gazeteci ve Proğram Yapımcısı Latif Şimşek'e cevap veren Gazeteci yazar Osman Diyadin, Meral Akşener'in ABD'li diplomatlarla görüşmesine ilişkin yeni bir deşifrede bulunarak, ''Meral Akşener'in bir haftada 4 kez görüştüğü diplomatlar kimler? Meral Akşener'in görüştüğü ABD'nin Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield! Peki bu görüşmelere 2022'de göreve başlayacak olan Jeff Flake de dahil mi? Dahil olmadığını söylemek mümkün mü?'' dedi.

 

OSMAN DİYADİN'DEN AKŞENER'İN KORAY AYDIN'A YAPTIRDIĞI AÇIKLAMANIN ŞİFRELERİ

 

Meral Akşener'in, ABD'nin Ankara Büyükelçisi ile görüşmesinden sonra Koray Aydın'a açıklama yaptırmasının ne anlama geldiği hakkında değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Kim ne derse desin, Tayyip Erdoğan'a karşı muhalefetin adayını ABD belirleyecek. Dikkat edin bu konuda irtibatın Meral Akşener ile sağlandığı görülüyor. Meral hanım ABD Büyükelçisi ile oturup konuştu. ABD Büyükelçisi Biden'in talimatını getirdi. Akşener'de Koray Aydın'ı konuşturdu! Koray Aydın, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin 'Kazanmama ihtimali olan bir adayı kabul etmeyiz.' dedi. Akşener'in ABD Büyükelçisi ile yaptığı görüşmenin ardından Koray Aydın'ın Kılıçdaroğlu'na karşı açıklaması ne anlattı? Mesele bu! Kemal Bey aday olur ya da olmaz başka bir mesele ama aday olmak hakkı. Ana muhalefet lideri o. Peki 'Adayım' derse ne olacak?'' dedi.

 

OSMAN DİYADİN: BÜYÜKELÇİ, AKŞENER'E NE DEDİ?

 

ABD'nin Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield'in, Cumhur İttifakı'nın bir türlü durdurulamamasından kaynaklanan tedirginliğini Meral Akşener'e ilettiği konusunda öngörülerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Ne demiştir Büyükelçi? Meral hanım ne oluyor? MHP'nin önünü bir türlü kesemediniz. Devlet Beye güven artıyor. Erdoğan herkesimi rahatlatacak ekonomik hamleler yapıyor. Erdoğan tekrar kazanırsa yandık ha.'' dedi.

 

MHP'Lİ BAHADIR BUMİN ÖZARSLAN'DAN OSMAN DİYADİN'E DESTEKLEYİCİ CEVAP

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Meral Akşener'i kıyaslamanın, Devlet Bahçeli'ye hakaret olduğunu belirten ancak aradaki farka ilişkin önemli bir tespitte bulunarak, ''Meral hanım bu ara ABD Büyükelçi ile sık sık görüşünce bir fark aklıma geldi. Bir gün; Kendisini ziyarete gelen bir Büyükelçi Türkiye Cumhuriyeti Devleti hakkında konuşmaya başlayınca 'Ülkemi seninle mi konuşacağım?' diyerek kapıyı gösteren adamın adıdır Devlet Bahçeli. Bilin!'' tespitlerini yapan Gazeteci yazar Osman Diyadin'e destekleyici cevaplar veren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Anti-emperyalizm, yalnızca söylemle olmaz. Söylem, eylem ile çelişiyorsa anti-emperyalizm söylemi, sadece bir maske olur. Tarih, bugünlerde anti-emperyalist maskesi takanların, Partimiz ve Genel Başkanımız eliyle nasıl deşifre edildiğini yazmaya başlamıştır.'' dedi.

 

Resim

 

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

 Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Bahadır Bumin Özarslan, Osman Diyadin, Latif Şimşek, Büyükelçi görüşmesi, deşifreler, şifreler çözüldü, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı