MHP'li Avcı: Önümüzün Kesilmesine İzin Vermeyiz
Haber Detayı
08 Aralık 2021 - Çarşamba 14:30 Bu haber 3820 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Önümüzün Kesilmesine İzin Vermeyiz
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, hedefe hızla koşarken yaşanan sıkıntılardan dolayı önlerinin kesilmesine müsaade etmeyeceklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Önümüzün Kesilmesine İzin Vermeyiz

Salgın sürecinde görülen rahatlamayla yaz dönemini saha çalışmalarıyla geçiren ve MHP'nin Adım Adım 2023 İl İl Anadolu temasıyla Türkiye genelinde yürüttüğü çalışmaları Adana'da başarıyla organize eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Lider Ülke hedefinin doğum sancılarını çeken Türkiye'nin yaşanan sıkıntıları aşacağını belirterek, hedefine hızla koşan Türkiye’nin önünü keserek kabuğuna çekilmesini isteyenlere izin vermeyeceklerini söyledi.

 

ADIM ADIM 2023 İL İL ANADOLU KAPSAMINDA ADANA'DA BAŞARILI ÇALIŞMALAR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla düzenlenen, Adana İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde icra edilen “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” temasıyla Adana’da saha çalışmasını genişleten MHP, yoğun ilgi gördü. Çalışmalarda MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MYK üyesi Uğur Öztürk, MYK Üyesi Serdar Soydan, MDK Üyesi Kürşat Türker Ercan yer aldı.

 

Üreticilerin, esnafın, sanayicinin, emeklinin, işçinin, Odaların, STK'ların, kadınların ve gençlerin sorunlarını dinleyen, şehit aileleriyle buluşan MHP heyeti, buluştuğu vatandaşlara karanfil hediye ederek samimi sohbetlerde bulundu. Adana'da muhteşem bir kucaklaşmaya imza atan MHP heyeti, Yüreğir’de partiye toplu katılım töreninde yeni üyelere üç hilal rozeti takarken, MHP’nin ve Cumhur İttifakı'nın Türkiye’nin sigortası olduğunu bir kez daha ilan etti. MHP temsilcileri Seyhan’da tarihin günümüze taşındığı Büyüksaat’te kebap pişirmeyi, lokma dökmeyi; Adana’nın yeni yüzü Çukurova’da ise yufka ekmek çevirmeyi, döner kesmeyi tecrübe ettiler. Seyhan ilçesini gezen heyet, 1878-1880 döneminde Adana Valisi olarak görevde iken vefat eden Ziya Paşa’nın kabrini de ziyaret ederek Fatiha bağışladılar.

 

BAŞKAN AVCI: BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK

 

Adım Adım 2023 İl İl Anadolu temasıyla Adana'da gerçekleştirilen proğramların önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada, ''Sürekli halkın içinde olan teşkilatlarımız, bu vesileyle faaliyetlerine daha da ivme kazandırdı. Çok yararlı bir çalışma oldu. Evet halkımızın sorunları var ve bunun geçici olduğuna yürekten inanıyor. Ancak ihanet ve husumet odakları kol kola vermiş bu durumu istismar ediyor.'' dedi. 

 

LİDER ÜLKE HEDEFİNİN DOĞUM SANCILARINI ÇEKEN TÜRKİYE KABUĞUNA ÇEKİLMEYECEK

 

Yaşanan sıkıntıları bölgesinde Lider Ülke hedefine koşan Türkiye'nin doğum sancıları olarak değerlendiren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Biliyoruz ki yaşanan sıkıntılar Lider Ülke Türkiye’nin doğum sancıları. O yüzden Türkiye’nin önünü keserek kabuğuna çekilmesini istiyorlar. Türk milleti buna izin vermeyecek, vermeyeceğiz. Bu son etkinliklerde de gördük ki halkımız, Liderimiz Devlet Bahçeli’yi, Milliyetçi Hareket’i seviyor ve güveniyor. Bizler de hem Sayın Genel Başkanımıza, hem de vatandaşımızın sevgisine ve güvenine layık olmanın çabası içindeyiz ve böyle devam edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, hedefe, hızla koşarken, yaşanan sıkıntılar, doğum sancısı, izin vermeyiz, önümüzü kesenlere, Türkiye, MHP, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı