MHP'li Kaba: Kirli Senaryoları Çöken Muhalifler Endişeli
Haber Detayı
08 Aralık 2021 - Çarşamba 20:18 Bu haber 3090 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Kirli Senaryoları Çöken Muhalifler Endişeli
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, kirli senaryolarının işe yaramamasından endişe eden muhaliflerin bocalamaya başladığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Kirli Senaryoları Çöken Muhalifler Endişeli

MHP ve Cumhur İttifakı'nın hamleleri karşısında, kirli senaryolarının işe yaramamasından endişe eden muhaliflerin bocalamaya başladığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, medet umdukları sokak hareket hareketlenmelerini başaramayınca panikleyen muhaliflerin, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in sarsılmaz bir iradeyle sahip çıktığı Türkiye'nin önünü kesemeyeceklerini söyledi.

 

KİRLİ SENARYOLARI İŞE YARAMAYAN MUHALİFLER BOCALAMAYA BAŞLADI

 

Türkiye'nin sıkıntılarını aşma yolunda önemli kararlar alan MHP ve Cumhur İttifakı'nın hamleleri karşısında, kirli senaryolarının artık işe yaramamasından endişe eden muhaliflerin bocalamaya başladığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Her geçen gün kirli muhabbet tazeleyen zillet taifesine, bu laf dinlemez söz anlamaz güruha ne desek boş. Bu 'anlamayanlar' ve 'yanlış anlayanlar' şürekası ağzı torba olmadığı için büzülemiyor ve tuhaf şeyler anlatmalarının yine de önüne geçilemiyor. Kirli senaryolarının gündem dışı kalmasından, karanlık hesaplarının tarumar olmasından endişe ediyorlar. Bu ülkeyi sevmiyorlar, bu ülkenin kendine gelmesini ve yoluna devam etmesini istemiyorlar.'' dedi.

 

TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESEMEYEN MUHALİFLER PANİKLEMEYE BAŞLADI

 

Sıkıntılarını aştıkça daha da güçlenecek olan Türkiye'nin önünü kesmek için sokak hareketlenmelerinden medet uman muhaliflerin, umduklarını bulmayınca paniklemeye başladığını belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Küllenmeye yüz tutmuş sokak ateşlerinin, yerini sükunete terkeden çatışma havalarının, dinginleşme eğilimine giren çalkalanma zamanlarının paniğini yaşıyor, varlıklarını tehdit eden Güçlü Türkiye’nin rahatsızlığını hissediyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar boş, ne söylerlerse söylesinler nafile. Türkiye yoluna devam edecek, Türk milleti şer odaklarına boyun eğmeyecek, Milliyetçi-Ülkücü hareket sarsılmaz bir iradeyle liderinin emrinde yoluna devam edecektir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, kirli senaryoları, işe yaramayan, muhalifler, endişeli, panikledi, Ülkücü Hareket, Türkiye, MHP, sokak
Yorumlar
Haber Yazılımı