MHP'li Kaytancı: Şehit Mezarına Saldırı İhanettir
Haber Detayı
23 Şubat 2021 - Salı 10:13 Bu haber 6580 kez okundu
 
MHP'li Kaytancı: Şehit Mezarına Saldırı İhanettir
MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, toprağını sıksan şehit kanı çıkacak olan Türkiye'de Şehitlerin mezar taşını tahrip edecek kadar kansızlaşanların türediğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kaytancı: Şehit Mezarına Saldırı İhanettir

15 Temmuz FETÖ kalkışmasında Şehit olan Polislerimizden Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşlerin mezarlarının tahrip edilmesine tepki gösteren MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, Türkiye'de Şehitlerin mezar taşını tahrip edecek kadar kansızlaşanların türediğini belirterek, Şehit ailelerini ve Türk Milletini derinden üzen söz konusu eylemin vatana ihanetle eşdeğer olduğunu söyledi.

 

ŞEHİT MEZARLARINI TAHRİP EDECEK KADAR KANSIZLAŞANLAR TÜREDİ

 

Şehit mezarlarına yapılan saldırının asla affedilmeyecek bir eylem olduğunu belirten MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, yaptığı açıklamada, ''Toprağını sıksan şehit kanı çıkacak ülkemde, Şehitlerimizin mezar taşını tahrip edecek kadar kansızlaşanların türediğini ibretle izliyoruz. Önceki gün,  Adanamızda 15 Temmuz ihanet kalkışmasında Şehit olan kahraman Şehitlerimizin mezarlarına yapılan hainlik asla affedilemez. Bu hainliği yapanları lanetliyorum. Terör örgütü tarafından kalleşçe şehit edilen, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize özellikle de dün yapılan hadsiz saldırıda acıları yenilenen Oruç ailesine sabırlar diliyorum.'' dedi.

 

ŞEHİTLERİMİZİN MEZAR TAŞINI KIRANLAR VATAN HAİNİDİR

 

Şehit ailelerini ve Türk Milletini derinden üzen mezar taşına yapılan saldırıyı vatana ihanet olarak nitelendiren MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, ''Allah, üstünlük bakımından gözyaşını şehitlerin kanı ile eş tuttu. Vatanımızın her karış toprağı ezelden ebede şehit kanıyla sulanmıştır. Vatan için, millet için, bayrağımız için kadın, erkek ve çocuk hep birlikte yüzyıllardır çok mücadele ettik. Ülkemizin kurtuluş mücadelesi için arkasında gözü yaşlı eşler, analar, aileler bırakıp vatana can olmuş, kan olmuş şehitlerimiz bizim kutsalımızdır, aileleri emanetimizdir. Ayaklarının altı öpülesi şehit analarımızı, babalarımızı üzmek onların içinin yanmasına sebep olmak vatan hainliğidir. Affedilemez. Türk Milletinin, kutsal analarımızın kahraman evlatları Şehitlerimiz ; vatanımızın birliği, beraberliği bozulmasın diye namusumuzu, şerefimizi korumak için canını vatan için feda eden vatan evlatlarımız. Yaralı bağrına  kara taşlar çalan şehit anaları vatan size minnettar.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Kadın Kolları, Arife Kaytancı, şehit ezarına saldırı, tahrip edildi, vatana ihanet, Ahmet ve Mehmet Oruç, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı