MHP'li Osmanağaoğlu'ndan Muhalif Milletvekiline Ayar
Haber Detayı
02 Haziran 2022 - Perşembe 10:03 Bu haber 2093 kez okundu
 
MHP'li Osmanağaoğlu'ndan Muhalif Milletvekiline Ayar
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan muhalefet partisi Milletvekiline sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Osmanağaoğlu'ndan Muhalif Milletvekiline Ayar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'a tepki gösteren MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, raydan çıkan partisinin haline bakmadan Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alan Seyit Torun'un hain arıyorsa etrafına, şakşakçı arıyorsa aynaya bakması gerektiğini söyledi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ, KILIÇDAROĞLU HAKKINDA NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ''Terörle mücadele sürerken, CHP Genel Başkanı’nın Van’da yaptığı vahim konuşması skandal olmasının yanında teröre ve terörizme uzatılmış zeytin dalıdır. Kılıçdaroğlu terör örgütünün safına girmiş, bölücülüğün fanatik savunucusu haline gelmiş ve siyasi amigoluğuna soyunmuştur. Van'daki konuşmasında, 'Selahattin Demirtaş’ın, Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız.' dedi. Sayın Kılıçdaroğlu, sen inkar etsen de, Selahattin Demirtaş teröristtir, haindir, bölücüdür, Türkiye düşmanıdır. Osman Kavala Soros’çudur, casustur, şaibelidir, suçludur. Bir teröristi, her taşın altından çıkan Soros’çu bir taşeronu nasıl serbest bırakacaksın? Teröristi masum gösteren, teröriste kol kanat geren bir kalpsizin aynı zamanda terörist olacağını, terörün himayesine gireceğini görmüyor musun? Siyasi rant kaygısı, ikbal korkusu seni ne durumlara düşürdü? Tanınmaz haldesin, zihniyetin ve siyasetin yara bere içindedir, ihanet ve melanetin tam göbeğindesin, ey Kılıçdaroğlu hala farkında değil misin? CHP’yi götürüp Kandil mağaralarının kapısına çürümüş ceset gibi bırakmaya, teröristlere zırh haline getirmeye hiç mi utanmıyorsun? Sayın Kılıçdaroğlu, anlaşılan aklın başından gitmiş, çok istekliysen, terörist Demirtaş’ın hasretini ziyadesiyle çekiyorsan, Kavala olmadan yaşayamam diyorsan, biraz daha devam et, sonunda kanun yoluyla onların koğuşundaki boş bir ranzaya sen de kapağı atarsın, nihayet çulunu serer, duvara da halını asarsın.'' dedi.

 

CHP'Lİ SEYİT TORUN, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Halk TV'de yayınlanan İpek Özbey'in sunduğu Kadraj proğramında, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, ''Sayın Bahçeli'nin sözlerini ciddiye almamak gerekir. Sarayın şakşakçısı ve saraya yaranmak süslü kelimelerle kendine bir alan oluşturmaya çalışıyor. Geçmişte neler söylediğini unutmadık. Anketlerde oylarının düştüğünü gördükçe hırçınlaşıyor, hakaret ve tehdit dili kullanıyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na halıyı arkana as diyor ya ona yakışır koğuş ağalığı. Sayın Bahçeli Ülkücü camiaya ve Milliyetçilere ihanet ediyor. İktidara olan desteğiyle bu ülkeye zarar veriyor.'' dedi.

 

MHP'Lİ TAMER OSMANAĞAOĞLU'NDAN CHP'Lİ SEYİT TORUN'A CEVAP

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'a tepki gösteren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanı PKK, FETÖ, DHKP-C terör örgütlerinin sözcüsü olmuş, Partisi raydan çıkmış, yoldaşları Kandil amigoluğunu tekeline almış, utanmadan ağzına Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin adını alıyor. Hain arıyorsan etrafına, şakşakçı arıyorsan aynaya bak Seyit Torun.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Tamer Osmanağaoğlu, Devlet Bahçeli, TBMM, Milletvekili, gündem, siyaset, Ülkücü, Milliyetçi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı