MHP'yi Ziyaret Eden İnce'ye Bahçeli'den İnce Hareket
Haber Detayı
01 Haziran 2022 - Çarşamba 19:18 Bu haber 3600 kez okundu
 
MHP'yi Ziyaret Eden İnce'ye Bahçeli'den İnce Hareket
MHP'yi ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den ince hareket.
MHP Haberi
MHP'yi Ziyaret Eden İnce'ye Bahçeli'den İnce Hareket

Partisi tarafından hazırlanan Tarımsal Üretim Su ve Gıda Güvenliği Raporu'nu sunmak amacıyla siyasi partileri ziyaret etmeye devam eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, beraberindeki heyet ile birlikte MHP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyet ile görüştü.

 

MEMLEKET PARTİSİ'NDEN MHP'YE ZİYARET

 

Partisi tarafından hazırlanan Tarımsal Üretim Su ve Gıda Güvenliği Raporu'nu sunmak amacıyla siyasi partilerinden randevu talep eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, MHP'den talep ettiği randevuya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bizzat arayarak 'Görüşelim' dediğini açıklamıştı. 

 

Söz konusu görüşme Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin bugün saat: 14.00'te MHP Genel Merkezi'ni ziyaretiyle gerçekleşti.  Muharrem İnce ve beraberindeki heyeti, MHP Başkanlık Divanı Üyeleri Semih Yalçın, Mustafa Kalaycı, İsmail Faruk Aksu, İsmet Büyükataman, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu'dan oluşan MHP Heyeti ile birlikte kabul eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarım saat süren toplantıdan sonra misafirleri uğurladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi MHP Genel Merkezi önündeki makam aracına kadar yolcu etmesi, Devlet bahçeli'den Muharrem İnce'ye İNCE BİR HAREKET olarak değerlendirildi.

 

ZİYARETLER İLGİLİ MHP VE MEMLEKET PARTİSİ'NDEN AÇIKLAMA

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin MHP'yi ziyaretiyle ilgili MHP'den yapılan açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Genel Merkezimizde Memleket Partisi Genel Başkanı Sayın Muharrem İnce ve heyetini kabul etti.'' denildi.

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin MHP'yi ziyaretiyle ilgili Memleket Partisi'nden yapılan açıklamada, ''Genel Başkanımız Muharrem İnce, hayat pahalılığına karşı çözüm önerilerimizi içeren Bitkisel ve Hayvansal Üretim / Gıda Egemenliği Raporu’muzu iletmek üzere Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.'' denildi. 

 

MUHARREN İNCE'NİN ZİYARETLERİ DEVAM EDECEK

 

Yeniden RP, DSP, Gelecek Partisi, İyi Parti, CHP, Zafer Partisi ve MHP'yi ziyaret eden Muharrem İnce'nin ziyaretleriyle ilgili genel bilgilendirmede bulunulan Memleket Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Türkiye’nin gerçek sorunlarına çözüm üretiyoruz. Cevap veren 7 siyasi partiye, Bitkisel ve Hayvansal Üretim/Gıda Egemenliği Raporu’muzu sunduk. Milletimizin refahı için tüm partilerle görüşmeye hazırız.'' denildi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, ince hareket, Memleket Partisi, Genel Başkanı, Muharrem İnce, MHP, ziyaret, siyasi partiler, görüşme, MHP Genel Merkezi
Yorumlar
Haber Yazılımı