MHP'li Osmanağaoğlu: Hapsedilen Huzur Özgürleşecek
Haber Detayı
16 Ekim 2023 - Pazartesi 10:07 Bu haber 1555 kez okundu
 
MHP'li Osmanağaoğlu: Hapsedilen Huzur Özgürleşecek
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, Türk Devletinin hapsedilen huzuru özgürlüğüne kavuşturma gayretinde olduğunu söyledi.
- Haberi
MHP'li Osmanağaoğlu: Hapsedilen Huzur Özgürleşecek

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin'in güven tazeleyerek yeniden seçildiği, Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen MHP Batman İl Teşkilatının 14. Olağan Kongresinde konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı  ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Türk Devletinin Suriye’de, Irak’ta, Libya’da, Kuzey Afrika’da, Balkanlarda ve Kafkasya’da hapsedilen huzuru özgürlüğüne kavuşturma gayretinde olduğunu söyledi. 

 

MHP'Lİ TAMER OSMANAĞAOĞLU'NUN BATMAN İL KONGRESİNDE YAPTIĞI KONUŞMA

 

Sözlerimin başında; siz Batmanlı hemşerilerimize Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin selamlarını, muhabbetlerini arz etmek isterim. Daha önce de geldiğim, her adımımda güzel anılar biriktirdiğim Batman’da, Batman İl Başkanlığımızın kongresinde sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu da ayrıca ifade etmek isterin. İnsanlığın avuçlarında kalan bir tutam huzurun gasp edilmeye çalışıldığı, zihni bulanıklaştıran kalın perdelerin adeta insanlığı karanlığa hapsetmeye çalıştığı bir dönemden geçmekteyiz. Küçücük bebeklerin gönül dünyasının narin duvarlarının yıkıldığı, dini dili ırkı ne olursa olsun çocukların geleceğe dair umutlarının zincire vurulduğu, kalabalıklar içinde yapa yalnız hisseden bir gençliğin dayatıldığı zamanı tecrübe etmekteyiz. 

 

Hemen yanı başımızda yuvalanan fitne; insanlığı korkuyla tehdit etmekte, mazlumların imdat çığlıklarını kesmeye çalışmakta, huzuru kalın duvarların arasına hapsetme gayreti göstermektedir. Bugün Türk Devletinin Suriye’de, Irak’ta, Libya’da, Kuzey Afrika’nın muhtelif yerlerinde, Balkanlarda, Kafkasya’da ve nice memleketlerde yapmaya çalıştığı da hapsedilen “huzuru” özgürlüğüne kavuşturma gayretinden başka bir şey değildir. Yeryüzün kaosa sürükleyen, kaostan beslenen, kontrollü savaş bölgeleri oluşturarak insanlığı tehdit edenlerin bilmedikleri şey şu ki; yeryüzü kedere bulandığı zaman, bulutların nabzı göğün engin gönlünde atar. 

 

Onların aldandıkları şey şu ki; semanın sesi sessizliktir çoğuz zaman ve bu yüzden bulutlar sükûnetle yaklaşır birbirine. Yaklaşır ve o gök yarılır, gözyaşı rahmet olur da düşer yeryüzüne. Hiç şüphe yok ki; İslam dünyasının bugün yaşadığı bundan başkası değildir. Türk milletine, Türk devletine biçilmek istenen sonun bu olduğuna da şüphe yoktur. Yalnızlığı kuşanması beklenen İslam Dünyası harabelerin içinde bırakılmaya çalışılan mücevheri asliye kavuşacak, mazlum ahı yerde kalmayacak, insanlık eninde sonunda elbette huzura erişecektir. Kaçılamayacak bir son varsa, kederle dökülen takvim yapraklarının getirdiği bir an olacaksa o an Türk İslam dünyasının yeniden şahlanışından başkası değildir. 

 

MHP bu mukaddes ülkülerin ashabı, Ülkücüler de bu ülkülere ulaşacak olan mukaddes mi mukaddes ordunun onurlu neferleridir. Türk siyasetinin kutup yıldızı olan partimizin; insanlığın huzuru için ortaya koyduğu irade insanlığı içinde bulunduğu cendereden çıkartacak yegane yol, barışa hasım olanların mağlubiyeti için gerekli yegane çaredir. Türk ve Türkiye Yüzyılından bahsederken sadece yıldızlaşan bir Türkiye Cumhuriyeti’nden bahsetmeyişimizin, tüm insanlığı kucaklayacak, hasretle beklenen huzurdan da bahsetmemizin sebebi de budur. Şükürler olsun ki Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin attığı cesur adımlar ve Batmanlı dava arkadaşlarımızın, hemşerilerimizin bu adımları takip etmesi birlik ruhumuzu ve dirlik vasfımızı ayağa kaldırmıştır. 

 

Hamdolsun ki; Cumhur İttifakının vizyonu, kararlılığı ve kabiliyeti harabeye dönmüş mazlum coğrafyalara umut olmuş, kana bulanmış şehirlerde coşkuyla akıp giden çocuk seslerinin yeniden duyulabileceğine dair umudu yeşertmiştir. Sürgün hayatı yaşamaya mecbur bırakılan insani hasletlerin cumhurun iradesiyle dönüşü ve bu topraklardan tüm dünyaya yayılmak için sabırsızlanması elbette görmezden gelinemeyecektir. Türk milliyetçilerinin, Milliyetçi Ülkücü Hareket’in tarihi sorumluluğun bu sürecin bir yansıması, bu sürecin doğurduğu bir sonuç olduğu inkâr edilemeyecektir. Görüyorum ki Batmanlı dava arkadaşlarım bu sorumluluğun farkında, ilkelerinin bilincinde, ülkülerinin sonuna kadar peşindedir.  

 

Ne mutlu ki 54 yıllık siyasi mazisinde en ufak bir kara lekesi bulunmayan partimiz, bu inançla ve bu kararlılıkla bundan sonra da milletini ve devletini öne alan mücadelesine devam edecektir. Tıpkı Batman çayı gibi ağır ağır, kendinden emin bir şekilde, önüne çıkan engelleri ne kadar zor olursa olsun aşarak, ama mutlaka hedefine ulaşacak şekilde mücadelemizi devam ettireceğiz. Kaynağımız berrak, yolumuz uzun, engelimiz çok, ama kendimizden eminiz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettikleri gibi; “Bizim kalbimizde Allah inancı ve Allah korkusu vardır. Yanımızda milletimizin tutkusu, gönlümüzde vatanımızın sevdası, arkamızda ise sizlerin hayır duası yer almaktadır. Hizmetlerimizle, doğruluğa bağlılığımızla, en ufak bir mahcubiyet duymadan ilke ve ülkü mücadelemizi sürdürüyoruz. Sürdürmeye de devam edeceğiz!”

 

Bu mücadelemizde; Hacı Bektaş-ı Velinin “Kibrin aslı şeytan, tevazünün aslı Rahman'dır” sözü rehberimizdir. Bu yürüyüşümüzde; Mevlana Hazretlerinin “Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol. Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.” sözü yolumuzu aydınlatan fenerdir. “Sabır yolunda olmaktan usanma.” diyen Yunus Emre’nin sözü ise; sevdamız olan ülkülerimize koşarken ki azmimizin kaynağıdır. Biliyorum ve inanıyorum ki, Batmanlı her bir dava arkadaşım 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Batmanlı hemşerilerimizi MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturmak için çaba sarf etmekten geri durmayacaktır. 

 

İnanıyorum ki Batmanlı her bir dava arkadaşım Batman’ın her köşesine Cumhur İttifakının ruhunu taşıyacak, her bir insanımızı kucaklayacak, girmedik gönül bırakmayacaktır. “İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe” hep birlikte ulaşacağız. “Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru” omuz omuza yol alacağız. “Aklın Yolu Bir, Genelden Yerele Birlik, Ülkede Yönetimde Dirlik” amacımıza hep birlikte varacağız. “Ayırmadan, Ayrışmadan Yerelde İktidar, Ülkede İstikrar” ı birlikte sağlayacağız. “Yönetimde İstikrarın, Daha Güçlü İstikbal” olduğunu her bir Batmanlı vatandaşımızla paylaşacağız. Ve nihayetinde, Allah’ız izniyle “Yeni Yüzyıl, Lider Türkiye, Üretken Belediye” hedefimizi beraber kucaklayacağız. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi bir kez daha saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum. Sabırla dinlediğiniz için teşekkür ediyor, kongremizin partimiz, Batman’ımız ve Türkiye’miz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sağ olun var olun. Hepiniz Allah’a emanet olun. 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Tamer Osmanağaoğlu, MHP Batman, İl Kongresi, Muhammed Arif Çetin
Yorumlar
Haber Yazılımı