MHP'li Osmanağaoğlu: Fitnecilerin Baktığı Yerde Olmayız
Haber Detayı
02 Temmuz 2021 - Cuma 20:45 Bu haber 2677 kez okundu
 
MHP'li Osmanağaoğlu: Fitnecilerin Baktığı Yerde Olmayız
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, Cumhur İttifakı'na fitne sokup MHP ve Devlet Bahçeli'yi hedef alan muhaliflere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Osmanağaoğlu: Fitnecilerin Baktığı Yerde Olmayız

Ak Parti ile MHP'nin birbirine mahkum olduğu iddiasında bulunarak Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Özdemir İnce'ye tepki gösteren MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP'nin kalemi ipotekli Özdemir İnce gibi müptezellerin baktığı yerde olmayacağını ama Türk milletinin gördüğü yerde olacağını söyledi.

 

MHP TÜRK MİLLETİNİN RUHUNU YAŞATMAYA ÇALIŞAN KADROLARIN BULUŞTUĞU YERDİR

 

Milliyetçi Hareket Partisi; asırlar öncesinden müjdelenen bir milletin ruhuyla yaşayan ve bu ruhu yaşatmaya yeminli kıymetli kadroların buluştuğu müstesna bir çatının adıdır. Milliyetçi Hareket Partisi; dili zehirli, sözleri çarpık, gözleri şaşı, kalemi ipotekli Özdemir İnce gibi müptezellerin baktığı yerde değil Türk milletinin gördüğü yerdedir!

 

ÖZDEMİR İNCE, NİFAK SAÇAN DİLİNDEN DÖKÜLENLERLE AMACINA ULAŞAMAYACAK

 

Milliyetçi Hareket Partisi; gazeteci müsveddelerinden Özdemir İnce'nin arzuladığı yerde hiç bir zaman olmayacaktır. İnce İnce nifak saçan dilinden dökülenlerle hiç bir zaman maksada hasıl olamayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin feyz kaynağı binlerce yıllık Türk tarihidir. Geleceği ise altın harflerle yazılacak Türk tarihindedir. Esas müzelik olanlar başkalaşmış, özünü kaybetmiş, melezleşmiş ve yozlaşmış Özdemir İnce gibilerdir.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Tamer Osmanağaoğlu, Cumhur İttifakı, MHP, Devlet Bahçeli, Türk milleti, fitnecilerin, baktığı yer, Türk tarihi, esas müzelik
Yorumlar
Haber Yazılımı