MHP'li Yılmaz'dan Yardım Alamayan Esnaflara Destek
Haber Detayı
23 Mayıs 2021 - Pazar 09:04 Bu haber 2410 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz'dan Yardım Alamayan Esnaflara Destek
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Esnaflara Destek Paketinden tüm esnafların yararlanamadığını belirterek, yardım alamayan esnafların da destek paketine dahil edilmesini istedi.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz'dan Yardım Alamayan Esnaflara Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Esnaflara Destek Paketi ile zor durumda olan esnaflara can suyu veren Hükümete teşekkür eden MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, zor durumda olan Tekel Bayilerinin de Esnaflara Destek Paketine dahil edilmesi gerektiğini söyledi.

 

ESNAFLARA DESTEK PAKETİ AÇIKLAYAN HÜKÜMETİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanımızın açıkladığı paketle ülkemizde 1 milyon 200 bine yakın esnafımıza 3 ila 5 bin lira arası destek verilecek olması pandemi sürecinde zor durumda bulunan esnafımıza can suyu olacaktır. Destek alacak tüm esnaflarımız adına Hükûmetimize şükranlarımızı sunuyoruz.'' dedi.

 

ESNAFLARA DESTEK PAKETİNE TEKEL BAYİLERİ DE DAHİL EDİLMELİDİR

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''Ancak bu verilecek hibe yardımı içerisine tekel bayilerinin dâhil edilmediği söylenmektedir. Bu uygulama eğer gerçekten böyleyse evlerine ekmek götürecek tekel esnafını zor durumda bırakacaktır; tam kapanmada olsun, kısmi kapanmada olsun kurallara tam anlamıyla riayet eden tekel esnafının ayrıca gönül kırıklığına da sebep olacaktır. Yok, uygulama eğer böyle değil ise bir an önce kamuoyu bilgilendirilmeli ve bu yanlıştan dönülmelidir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, TBMM, Esnaflara Destek Paketi, Tekel bayileri, faydalanmalı, eklenmeli, destek, teşekkür, tüm esnaflara, verilmeli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı