Bahçeli Göçmen Kreşi'nde Çocukların Gözyaşını Sildi
Haber Detayı
15 Mart 2020 - Pazar 14:37 Bu haber 3478 kez okundu
 
Bahçeli Göçmen Kreşi'nde Çocukların Gözyaşını Sildi
MHP Haberi
Bahçeli Göçmen Kreşi'nde Çocukların Gözyaşını Sildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Edirne sınırındaki sığınmacı çocuklar için kurulan Göçmen Kreşi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin MHP Edirne İl Başkanlığı ve Edirne Ülkü Ocakları Başkanlığına verdiği talimatla, Edirne sınırındaki sığınmacı çocuklar için kurulan Göçmen Kreşi, özellikle 0-10 yaş grubundaki çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Göçmen çocukların günlerini resim yapıp oyun oynayarak vakit geçirdiği Göçmen Kreşi'nde, sığınmacı çocukların kışlık kıyafet, oyuncak, battaniye, su gibi tüm ihtiyaçları karşılanıyor. 

 

BİR YANDA MASUM ÇOCUKLAR DİĞER YANDA ONLARA YARDIM ELİ UZATAN BAHÇELİ VAR

 

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Göçmen Kreşi'nde verilen hizmetlerle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları ile kurulan Göçmen Kreşi hizmet vermeye devam ediyor. Liderimizin göndermiş olduğu üç Tır Malzeme, burada bulunan çocuklara, baylara, bayanlara dağıtılmakta ve onların ihtiyaçları giderilmektedir. Bir yanda masum çocuklar. Bir yanda vicdanının sesini dinleyip yardım seferberliği başlatan ve dünyaya insanlık dersi veren Bilge Lider Devlet Bahçeli. Saygı Değer Liderimize teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. Bizler burada üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.'' dedi.

 

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI MENSUPLARI ÇOCUKLARA ABİLİK ABLALIK YAPIYOR

 

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz,  sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Edirne sınır bölgesinde kurulan 'Geçici Göçmen Kreşi'ne destek olmak adına, içerisinde çocuklar için temel gıda ve ihtiyaç malzemeleri bulunan yardım kamyonumuzu gönderdik. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin hediyelerini alan mülteci çocuklar mutlular. Nereden geldiklerine değil; çocuk olduklarına bakalım. Dünyanın en masumları. Genel Başkanımızın çocuklara olan sevgisiyle Edirne sınırında kurulan Göçmen Kreşi’nde MHP teşkilatları ve Ülkü Ocakları ağabeylik ablalık yapıyor.'' dedi.

 

DEVLET BAHÇELİ ÇOCUKLARIN GÖZYAŞLARINI SİLDİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, ''Liderimiz vicdanla haykırmıştı: 'Bebekler ölmesin, çocuklar örselenmesin.' Sabilerin soğuktan titreyişlerini gören MHP Lideri insani ve İslami  bir hassasiyetle çocuklara yardım elini uzattı ve sınırda Göçmen Kreşi’ni kurdu. Devlet Bahçeli çocukların gözyaşlarını sildi. Devlet Bahçeli farkı budur.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bahçeli, Göçmen, Kreşi'nde, Çocukların, Gözyaşını, Sildi, , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı