MHP'li Kılavuz'dan Turizm Alanlarına Yönelik Önerge
Haber Detayı
28 Ekim 2020 - Çarşamba 14:26 Bu haber 2373 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz'dan Turizm Alanlarına Yönelik Önerge
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, turizm bölgelerinin cazibe merkezine dönüştürülmesi hakkında TBMM'ye önerge sundu.
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz'dan Turizm Alanlarına Yönelik Önerge

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin’in turistler için cazibe merkezi haline dönüştürülmesi; müze ve ören yerlerine gelen ziyaretçi sayısının arttırılmasına yönelik çalışma olup olmadığına dair Kültür ve Turizm Bakanı  Mehmet Nuri Ersoy'un cevaplandırması istemiyle, TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi sundu.

 

BAKAN ERSOY'DAN CEVAPLANDIRMASI İSTENİLEN SORULAR

 

1-) Mersin’in turistler için cazibe merkezi haline dönüştürülmesine yönelik bakanlığınızca bir çalışma yürütülmekte midir?

 

2-) Mersin’de bulunan müze ve ören yerleri gelen ziyaretçi sayısının artırılmasına yönelik bakanlığınızın bir çalışması var mıdır?

 

3-) Mersin’de turizm yatırım belgesi tesis sayısının azalmasının sebepleri üzerine bir çalışma yapılmakta mıdır?

 

4-) Mersin’de turizm işletme belgeli konaklama yapan tesislere giriş sayısı, yıllık doluluk oranı ve ortalama kalış sayısının arttırılmasına yönelik bakanlıkça bir çalışma planlanmakta mıdır?

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, turizm bölgeleri, cazibe merkezi, turizmin gelişimi, turist sayısı, artışı, Turizm bölgesi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı