MHP'li Avcı: Tuzak Kuran Hain Elleri Kırmaya Muktediriz
Haber Detayı
28 Ekim 2020 - Çarşamba 15:25 Bu haber 5555 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Tuzak Kuran Hain Elleri Kırmaya Muktediriz
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, tuzak kuranların elini kırmaya ve kirli emelleri söndürmeye muktedir olduklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Tuzak Kuran Hain Elleri Kırmaya Muktediriz

Bir asır önce ihanet ve işgalle mücadele verilirken ülkemizin yönetim şekline karar verildiğini belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, emperyalist uşakların bir asır önce olduğu gibi yine ihanet ve kuşatma peşinde olduğunu belirterek, Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelen her hain eli kırmaya ve her kirli emeli söndürmeye muktedir olduklarını söyledi.

 

İHANET VE İŞGALLE MÜCADELE VERİLİRKEN YÖNETİM ŞEKLİ BELİRLENDİ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Aziz ve asil milletimiz, bir asır önce içerideki ihanete, dışarıdan yönelen işgale ve husumete karşı var olma mücadelesi verirken aynı zamanda çağdaş yönetim şeklini belirlemiş, cumhuriyeti ilan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde istiklal mücadelesini kazanan Türk Milleti, istikbal sevdasını da cumhuriyet ile taçlandırmıştır.'' dedi.

 

EMPERYALİZMİN UŞAKLARI 100 YIL ÖNCEKİ GİBİ YİNE İŞBAŞINDA

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''İçinde bulunduğumuz süreçte içeriden ihanet, dışarıdan husumet kuşatması hız ve yoğunluk kazanmıştır. Emperyalizmin uşakları işbaşındadır. Kahpeliği ve kalleşliği meslek edinen lejyoner zihniyeti, Türkiye Cumhuriyeti’ne her gün kaos ortamı ve yeni tuzaklar hazırlamakta, terör örgütleri kanlı senaryolarda rol almaktadır.'' dedi.

 

CUMHURİYETE YÖNELEN HER ELİ KIRMAYA MUKTEDİRİZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Ancak bilinmelidir ki; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacak; önünü kesmeye, önüne geçmeye hiçbir hainin, hiçbir düşman emelin gücü yetmeyecektir. Fitne ve fesatla yüce milletimizin kardeşlik hukukunu bozmak isteyenler hüsrana uğrayacaktır. Canımızla, kanımızla, tüm imkânımızla Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelen her hasım ve hain eli kırmaya, her kirli emeli söndürmeye muktediriz.'' dedi.

 

ATATÜRK’Ü VE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bu duygu ve düşüncelerle Adanalı hemşehrilerimin, şehrimizde bizimle kader birliği yapan, aynı havayı soluyan kıymetli vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kahramanları rahmetle anıyorum. Milli Mücadelede, ayrıca tarih boyunca vatanımız, milletimiz, ezanımız, bayrağımız için can vermiş aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, kirli emeller, kırmaya muktediriz, kirli senaryolar, Cumhuriyet ilanı, Milli Mücadele, MHP, Cumhuriyet Bayramı
Yorumlar
Haber Yazılımı