MHP'li Celal Adan'dan Türk İslam Düşmanlarına Tepki
Haber Detayı
28 Ekim 2020 - Çarşamba 11:15 Bu haber 2501 kez okundu
 
MHP'li Celal Adan'dan Türk İslam Düşmanlarına Tepki
TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, Azerbaycan Ordusunun Ermenistan ve hamisi Fransa'ya gereken cevabı verdiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Celal Adan'dan Türk İslam Düşmanlarına Tepki

İslam ve Türk düşmanlığı yapan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a tepki gösteren TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Macron'un Türk Milletine düşmanlık güden hangi odak varsa onlarla beraber saf tutmayı kendisine şiar edindiğini belirterek, Azerbaycan Ordusunun Ermenistan ve hamisi Fransa'ya gereken cevabı verdiğini söyledi.

 

MACRON KIŞKIRTICI KONUŞMALARIYLA İSLAM'A SALDIRIYOR

 

Bu Meclis istiklal harbinin en çetin zamanlarından itibaren Türk milletinin vicdanı olma hüviyetini taşımıştır. Bugün de, aziz milletimizin vicdanını yaralayan bazı süreçler yaşanmaktadır. Fransa Cumhurbaşkanı Macron, sulh ve selamet kaynağı olan İslamiyeti bir yıkım ve terör odağı gibi göstermeye çalışmaktadır; yüce dinimize hunharca saldırmakta ve İslamofobiyi her geçen gün kışkırtmaktadır. Maalesef, bu hareketler Fransız Cumhurbaşkanının ne ilk ne de son rezaletidir; kendisi her fırsatta, insanlık onurunu zedeleyecek girişimlerde bulunmaktadır. Bilhassa, son yıllarda bu tavrın muhatabı Türkiye Cumhuriyeti olmuştur.

 

NEREDE DARBECİ TERÖRİST VE KATLİAMCI VARSA MACRON ONLARIN YANINDA

 

Türk milletine düşmanlık güden hangi odak varsa onlarla beraber saf tutmayı derhâl bir şiar hâline getirmiştir. Doğu Akdeniz'de "mavi vatan" hamlemizi baltalamak için Yunanistan'ı kışkırtma vazifesini üzerine alanlardan birisi kendisidir. Libya'dan Suriye'ye kadar nerede terörist, nerede darbeci, nerede katliamcı varsa Fransa Cumhurbaşkanı onların yanında hazır ve nazır durumdadır. Aziz milletimizi köşeye sıkıştırmak gibi boş hayallere sık sık kapılan Macron'un son umudu ise işgalci bir terör devleti olan Ermenistan'dır. 

 

AZERBAYCAN ORDUSU ERMENİSTAN'A VE HAMİSİ FRANSA'YA GEREKEN CEVABI VERMEKTEDİR

 

Ermenistan'a silah yardımından diplomatik desteğe kadar pek çok alanda yardımcı olmaktadır. Arkasını yasladığı güce güvenen bu işgalci güruh da iyice kendini kaybederek Azerbaycanlı kardeşlerimize saldırmaktadır. Üstelik bu saldırıları savaş meydanlarında cesaretle savaşarak değil, sivil vatandaşların üzerine roket yağdırarak yapmaktadır. Çocukları, kadınları, ihtiyarları katletmek için gözünü karartan Ermenistan'a da, onların hamiliğini üstlenen Fransa gibi kirli oyunculara da gereken cevabı Azerbaycan ordusunun kahraman askerleri vermektedir. 

 

TÜRK MÜHRÜ YENİDEN KARABAĞ'DA PARLAYACAKTIR

 

Her geçen gün Karabağ'da ilerleyişi sürmekte ve esir Azerbaycan toprakları azat edilmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığıyla, yokluğuyla arkalarında olduğunu bilen kardeşlerimiz bu insanlık düşmanı, katil şebekesini Karabağ'dan söküp atacaktır, buna inancımız tamdır. Anadolu ne kadar Türk yurduysa Karabağ da aynı derecede vatan toprağıdır. Tarihten silemedikleri mührümüz yeniden o topraklardan parlayacaktır. Karabağ Türk'tür, Karabağ Azerbaycan'dır.  

 

TÜRK SİYASETİNE İZ BIRAKAN OSMAN DURMUŞ'U RAHMETLE ANIYORUZ

 

Bugün önemli bir siyaset adamı, bir devlet adamı olan eski Sağlık Bakanımız rahmete kavuştu; ona rahmet diliyorum, ailesine sabır diliyorum, milletimizin başı sağ olsun. Sayın Osman Durmuş iz bırakmış, Türk siyasetinde, devlet yaşamında onurlu duruş sergilemiştir. Kendisini rahmetle anıyoruz, milletimize baş sağlığı diliyoruz.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TBMM Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili, Celal Adan, Azerbaycan Ordusu, Sert tepki, Ermenistan, Macron, Türk İslam, Türk düşmanlarına
Yorumlar
Haber Yazılımı