MHP'li Kılavuz'dan Tüm Sözleşmeli Personele Kadro Talebi
Haber Detayı
25 Aralık 2020 - Cuma 12:11 Bu haber 2940 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz'dan Tüm Sözleşmeli Personele Kadro Talebi
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Kamuda görev yapan sözleşmeli ve geçici tüm personelin kadroya geçirilmesini istedi.
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz'dan Tüm Sözleşmeli Personele Kadro Talebi

Kamuda uygulanan sözleşmeli ve geçici gibi ayrımları ve statü farklarının ortadan kaldırılmasını isteyen MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Kamuda görev yapan sözleşmeli ve geçici tüm personelin kadroya geçirilmesini istedi.

 

KAMUDA SÖZLEŞMELİ PERSONEL UYGULAMASINI KALDIRIP KADRO VERELİM

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde uzun süre fahri statüsünde görev yapan personel, özellikle pandemi sürecinde oldukça zor günler yaşamaktadır. Kursların kapatılması sebebiyle mağduriyet yaşayan fahri statüsündeki personelimizin kadro talebi bulunmaktadır. Yaklaşık 24 bin civarında olan, bu statüde görev yapan personeller bizlerden sevindirici bir haber beklemektedirler. Kamuda "sözleşmeli, geçici" gibi ayrımları ve statü farklarını kaldırarak bütün personelimizi kadroya geçirelim.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, sözleşmeli kadrolu ayırımı, ayırım bitirilmeli, sözleşmelilere kadro, tüm geçici ve sözleşmeli, MHP, TBMM
Yorumlar
Haber Yazılımı