MHP'li Kaşıkçı'dan Katliam Yapan Ermenistan'a Tepki
Haber Detayı
09 Ekim 2020 - Cuma 19:53 Bu haber 3379 kez okundu
 
MHP'li Kaşıkçı'dan Katliam Yapan Ermenistan'a Tepki
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Ermenistan'ın yaptığı katliamlara tüm dünyanın dikkat kesilmesi gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kaşıkçı'dan Katliam Yapan Ermenistan'a Tepki

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarında provokatif saldırılarına ve masum insanları katlederek insanlık suçu işlemeye tekrar başladığını belirterek, Ermenistan'ın terör örgütleriyle birlikte ateş ve ölüm yağdırmasına tüm dünyanın dikkat kesilmesi gerektiğini söyledi.

 

ERMENİSTAN'IN KATLİAMLARINA TÜM DÜNYA DİKKAT KESİLMELİDİR

 

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, ''Ermenistan, Azerbaycan topraklarında provokatif saldırılarına tekrar başladı. Buna karşılık, Azerbaycan ordusunun ilerlemesi yaklaşık 30 yıldır işgal altında bulunan Karabağ'ın da kurtarılması ümidini tekrar canlandırmıştır. Ermenistan'ın geçen pazar günü Gence'ye sonra da Mingeçevir ve Terter'e saldırması ve buralardaki masumları hedef alması, insanlık suçudur. Çatışma bölgelerinde bozgun yaşayan Ermenistan'ın, İran sınırından içeri sokulan PKK/YPG'li teröristleri de yanına alarak mazlumlara ateş ve ölüm yağdırdığına, tüm dünyanın dikkat kesilmesi gerekmektedir." dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Hatay Milletvekili, Lütfi Kaşıkçı, TBMM, basın toplantısı, Ermenistan katliamı, Azerbaycan, Türk Milleti, Ülkücü Haber, MHP Haber, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı