MHP'li Karakaya: Senden Kurtulan Ak Parti Daha Değerli
Haber Detayı
13 Ocak 2021 - Çarşamba 13:15 Bu haber 2920 kez okundu
 
MHP'li Karakaya: Senden Kurtulan Ak Parti Daha Değerli
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, o tür siyasetçilerden kurtulan Ak Parti ile ittifak yapmanın daha değerli olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya: Senden Kurtulan Ak Parti Daha Değerli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi tutarsızlıkla suçlayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Lideri Bahçeli'ye ithaf edilen sıfatların Selçuk Özdağ'ın karnını ağrıttığını belirterek, MHP için Selçuk Özdağ ve türevlerinden kurtulan Ak Parti ile ittifak yapmanın daha değerli olduğunu söyledi.

 

SENİN GİBİLERDEN KURTULMUŞ AK PARTİ İLE İTTİFAK YAPMAK DAHA DEĞERLİ

 

Daha önce Ak Parti'de siyaset yapan ve sonrasında Gelecek Partisi'ne geçen Selçuk Özdağ'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sarfettiği sözleri değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Selçuk Özdağ, anlaşılan Genel Başkanımız Sayın Bahçeli’ye ithaf edilen sıfatlar bayağı karnını ağrıtmış. Kronikleşmiş bu hazımsızlığına tumturaklı sözlerin de fayda etmez. Sen ve senin gibilerden kurtulmuş AK Parti ile ittifak bizim için çok daha değerli. Yazık, ne hallere düştün!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, senden kurtulan Ak Parti, ile ittifak daha değerli, MHP, Cumhur İttifakı, Ak Parti, Devlet Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı