MHP'den Ayrılan Milletvekiline Bahçeli'den Jest
Haber Detayı
14 Temmuz 2022 - Perşembe 16:18 Bu haber 3704 kez okundu
 
MHP'den Ayrılan Milletvekiline Bahçeli'den Jest
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partiden ayrılan MHP eski Milletvekilinin partiye tekrar geri döneceğini açıkladı.
MHP Haberi
MHP'den Ayrılan Milletvekiline Bahçeli'den Jest

Parti politikalarına aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle kesin ihraç talebi ile disipline kuruluna sevk edildiği sırada MHP'den istifa ettiğini açıklayan Kayseri Milletvekili Baki Ersoy hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un tekrar partiye davet edildiğini açıkladı.

 

MHP'NİN BAKİ ERSOY İLE İLGİLİ DİSİPLİN SÜRECİNİ BAŞLATMASI

 

Parti politikalarına aykırı açıklamalarda bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy hakkında disiplin sürecinin başlatıldığına yönelik MHP'den yapılan açıklamada, ''Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy basına yapmış olduğu parti politikalarımıza aykırı açıklamalarından dolayı, parti tüzüğümüzün disipline dair hükümlerini uygulamak üzere tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmiştir.'' denilmişti. MHP'den yapılan bu açıklamadan sonra konuyu kaşıyan muhalif cenah, MHP'yi yıpratmaya yönelik çaba sarfetmişti.

 

Bu tartışmalara son vermek isteyen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ''Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey’e ve davama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlı ve sadık kalacağım. Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum.'' açıklamasını yaparak MHP'den istifa etmişti.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN DAVASINA SADIK KALAN BAKİ ERSOY'A JEST

 

Davasına sadık kalan Kayseri Milletvekili Baki Ersoy hakkında MHP'ye geri dönüş kararı alınmasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''5 Nisan 2022 günü kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partimizden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından tekrar partimize üye olmak üzere davet edilmiştir. Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un partimize üyelik işlemlerinin yeniden başlatılması hususunda bizzat Sayın Genel Başkanımız tarafından talimat verilmiş ve kendisi partimize yeniden üyelik başvurusunda bulunmaya çağrılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kayseri Milletvekili, Mustafa Baki Ersoy, Devlet Bahçeli, MHP, Semih Yalçın, geriye dönüş, partiye dönüş, jest yapıldı, davasına sadık
Yorumlar
Haber Yazılımı