MHP'li Karakaya: Hattı Siyaset Değil Sathı Siyaset Yaptı
Haber Detayı
31 Ekim 2022 - Pazartesi 15:48 Bu haber 2110 kez okundu
 
MHP'li Karakaya: Hattı Siyaset Değil Sathı Siyaset Yaptı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin tavrı ve duruşuna yönelik manidar açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya: Hattı Siyaset Değil Sathı Siyaset Yaptı

Türkiye'nin ürettiği yerli ve milli otomobil TOGG'un açılış törenine katılan Genel Başkanların dua etmesini eleştiren muhalif cenaha tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin TOGG'un deneme sürüşüne dua ederek başlamasının fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak, manidar açıklamalarda bulundu.

 

TOGG FABRİKASININ AÇILIŞ TÖRENİ VE MUHALİFLERİN TAVRI

 

Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubunun (TOGG) üretim tesisi, Bursa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Devlet Erkanı ve binlerce davetlinin katılımlarıyla açılırken, Türkiye'nin hiçbir milli meselesinde Türk milletinden yana duramayan 6+1 muhalif ittifakın Genel Başkanları, yerli ve milli ürün zenginliğimize katkı sağlamak açısından büyük önem taşıyan TOGG'un açılış törenine katılmadı. Parçalarının yarısından fazlası Türkiye'de üretilmesine rağmen TOGG'un yerli ve milli olmadığına yönelik tartışma başlatan muhalif cenah, dünya üzerinde kendi otomobilini üreten 23. ülke haline gelen Türkiye'nin gelişmesine sevinemezken, aslında kendilerinin yerli ve milli olup olmayışlarına dair ipuçlarını ortaya koydu.

 

Türk Milliyetçisi olduğunu hala iddia etmesine rağmen Şehid bacısına küfreden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG'a yönelik ''Kirasını ödeyemeyen karnı togg olmayan adam neylesin TOGG'u?" sözleriyle eleştirebildi. Sorsanız Atatürkçü olduğunu söyler ama Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir asır önce TBMM'yi dualarla açtığını unutan solak medyanın bülbülü gazeteci yazar Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli ve açılışa katılan binlerce kişi gibi dua eden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in TOGG için dua etmesini "Perinçek'e bunu eden hayat, sana bana ne etmez" sözleriyle eleştirebildi.  

 

DEVLET BAHÇELİ'NİN TOGG'A ANLAMLI DESTEĞİ

 

Terörle mücadeledeki etkisi ve dünya savaş tarihini yeniden yazacak kadar önem arzeden İHA ve SİHA'ların üretiminin durdurulmasını isteyebilen muhalefetin Türkiye'nin ürettiği otomobil TOGG'a da karşı çıktığı bir ortamda; 1992 yılında yaptığı konuşmada 21. Asrın Türk Asrı olacağını öngören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin siyasi iktidarın Türkiye Yüzyılı projesine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan yerli ve milli otomobil üretilmesi projesine destek vermesi elbetteki anlamlıydı. Türkiye'nin ürettiği yerli ve milli otomobil TOGG'un deneme sürüşüne dua ederek başlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tavrı, açılış törenine katılan Genel Başkanların dua etmesini eleştiren muhalif cenahın bülbüllerine en iyi cevaptı. 

 

MHP'Lİ MEVLÜT KARAKAYA'DAN LİDER BAHÇELİ'NİN TAVRINA YÖNELİK MANİDAR AÇIKLAMA

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin TOGG'un deneme sürüşüne dua ederek başlamasının fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, her zaman Türk Milletini ve Devletini, partisi ve kendisinden önce tutan MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik manidar açıklamalar yaptı.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Atatürk, mevzu bahis vatan olunca; 'Hattı müdafaa yok, sathı müdafaa var. O satıh bütün yurttur.' demişti. Siz, 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim' diyerek, hattı siyaset değil, sathı siyaset yaptınız. O satıh ülke ve Türk Milletinin bekasıdır. Allah dualarınızı kabul etsin!'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, tavrı ve duruşuna, yönelik, manidar açıklamalar, otomobil, yerli ve milli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı