Bakan Soylu'dan O Genel Başkan Hakkında Suç Duyurusu
Haber Detayı
01 Kasım 2022 - Salı 11:16 Bu haber 3173 kez okundu
 
Bakan Soylu'dan O Genel Başkan Hakkında Suç Duyurusu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Askerini ve Türk Polisini töhmet altında bırakan Genel Başkan hakkında sert açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Bakan Soylu'dan O Genel Başkan Hakkında Suç Duyurusu

Siyasi iktidarın uyuşturucu parasıyla cari açığı kapatmaya çalıştığını iddia ederek, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nü töhmet altında bırakan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalanlarını ve iftiralarını yanına bırakmayacaklarını belirterek, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. 

 

CHP'NİN SİSTEMATİK OLARAK DEVLETİN KURUMLARINI HEDEF ALMASI

 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelede kimyasal silah kullandığı iddiasını ortaya atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya ilk destek, İHA ve SİHA'ların üretiminin durdurulmasını isteyebilen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan ve Fincancı'nın iddialarını ifade özgürlüğü olarak değerlendiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den gelmişti. Suriye sınırında küreselcilerce kurulmak istenen Terör Devletini engellemek isteyen Türkiye'nin mücadele ettiği terör örgütü PKK'nın yan kolu PYD'yi terör örgütü olarak görmeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun başında olduğu CHP'nin Milletvekili Muharrem Erkek ise terör örgütü PYD'nin sınırlarımızın dibinde olmasında bir mahzur görmemişti.

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurumlarının önüne birer birer dayanarak çeşitli bahanelerle Devletin birimlerini yıpratmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son olarak ''Türkiye’de bir metamfetamin salgını var. Sarayın düzeni bu salgını besliyor. Bakmayın 'okul önünde uyuşturucu satanın bacaklarını kırarız' palavrasına. Bugün size Sarayın kara para ile bu zehiri nasıl sokaklarımıza davet ettiğini anlatacağım. Kirli paranın sonucudur bu.'' sözlerini sarfederek yayınladığı videoda, jandarma ve polisi uyuşturucu kaçakçılığıyla suçladı. Daha önce yaptığı bir açıklamada, uyuşturucu ticaretinden vergi alınabileceğini ifade edebilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin göz bebeği iki kuruma yönelik uyuşturucu ticareti iddiaları manidar bulundu.

 

JANDARMA VE EMNİYET'TEN KILIÇDAROĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tepki gösterdi. Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 183 yıllık Jandarma Teşkilatımızı 'Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak'la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.'' denildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı 'Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak'la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.'' denildi.

 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kılıçdaroğlu'nun Amerika'da hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Aslı Baykal'ın istifasını hazmedemediği açık. Eşkiya takımının Yalova Mahkemesi baskınını, ortalığa dökülen MLKP/PKK/FETÖ/DHKP-C ittifakının kayıp 8 saatini, belediyelerinin yolsuzluklarını bunları örtmek için Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne, polisine, jandarmasına, askerine uyuşturucu parası ile cari açığı kapatıyorlar iftirasını atması elbetteki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir vatandaşına yakışmıyor, bırakın genel başkan olmasını. Hakkında suç duyurunda bulunuyoruz. Tazminat davası açıyoruz. Hem şahsımız hem de kurumlarımız. Attığın bu iftiraların bir kuruşunu ispat etmezsen namertsin diyoruz. Tabi namertliğin, kendisi açısından bir değeri varsa. Anlaşılan o ki Kılıçdaroğlu Türkiye Yüzyılını, Türkiye'nin arabası TOGG'u, Türkiye'nin başarılarını... Yıllardır uluslararası istihbarat örgütlerinin hemen hemen her dönem attığı iftiraları, tekrar Türkiye'ye atarak gündemi değiştireceğini zannediyor. Ama yakanı bırakmayacağız, yalanlarını yanına bırakmayacağız, iftiralarını yanına bırakmayacağız.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, Türk Askeri, Türk Polisi, suç duyurusu
Yorumlar
Haber Yazılımı