MHP'li Karakaya Bölücülere Sahip Çıkan Solaklara Fena Patladı
Haber Detayı
02 Aralık 2023 - Cumartesi 14:41 Bu haber 1452 kez okundu
 
MHP'li Karakaya Bölücülere Sahip Çıkan Solaklara Fena Patladı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Atatürkçülük taslayıp Türk Askerine iftira atanlara sahip çıkan Solaklara fena patladı.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya Bölücülere Sahip Çıkan Solaklara Fena Patladı

CHP'nin Büyük Kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı kazandığı ''Kim daha fazla Dersimci'' yarışına, Türk Askerine iftira attığından dolayı görevine son verilen TTB yönetimine sahip çıkarak devam eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, bölücülüğü Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha ileriye taşımaya çalışan Özgür Özel yönetimindeki CHP'nin akıbetine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

 

ÖZGÜR ÖZEL TÜRK ASKERİNE İFTİRA ATTIĞI İÇİN GÖREVDEN ALINAN TTB YÖNETİMİNE SAHİP ÇIKTI  

 

Adında Türk olduğu halde Türk düşmanlığı yapmaktan çekinmeyen Türk Tabipler Birliği'nin Başkanı Rasime Şebnem Korur, TSK'nın terörle mücadelede kimyasal silah kullandığını iddia etmesi nedeniyle, Terör Örgütü Propagandası Yapmak suçundan yargılanıyordu. Ankara 31. Asliye Hukuk Mahkemesindeki karar duruşmasında, TTB Merkez Konseyi'nin görevden alınmasına karar verilmişti.

 

Dersim ve FETÖ Lobisi ağırlığının açıkça hissedildiği CHP'nin Büyük Kurultayında, Kemal Kılıçdaroğlu ile adeta ''Kim daha fazla Dersimci'' ve ''Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'ya kim daha iyi selam çakar'' yarışına giren, Genel Başkan olduktan sonra Türkiye'yi işgalci olarak nitelendiren Opera Sanatçısı Pervin Chakar'ın elini öpen, ''Türkiye’de herkes eşittir, fakat Kürtler daha az eşittir.'' diyerek adeta PKK'nın siyasi uzantısı HEDEP'in seçmenlerine selam çakan Özgür Özel, son olarak, Türk Askerine iftira attığından dolayı görevine son verilen TTB yönetimine sahip çıktı.

 

MHP'Lİ MEVLÜT KARAKAYA'DAN TTB YÖNETİMİNE SAHİP ÇIKAN ÖZGÜR ÖZEL'E SERT TEPKİ

 

Bengü Türk TV'de yayınlanan Cem Açıkgöz'ün sunduğu Gündem programında, Türk Askerine iftira attığından dolayı görevine son verilen TTB yönetimine sahip çıkan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in CHP'nin kuruluş felsefesi açısından düştüğü durum hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Cumhuriyet'i kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi CHP'yi yönetenlerin; bir öncekilerin de diğer bölücülere sahip çıktığı gibi görevden alınan Türk Tabipler Birliği geçmiş yönetimine sahip çıktıklarını görmekteyiz. Bir taraftan kendinize Atatürk'ün kurduğu partiyiz diyeceksiniz ve o partinin genel başkanı olacaksınız, diğer taraftan da Atatürk'ün kurduğu, en büyük eserim ve emanetim dediği Cumhuriyet'i bölmek, parçalamak isteyenlere, yok etmek için aleni girişimde bulunlara sahip çıkmaya devam edeceksiniz. Bu ne perhiz, ne lahana turşusu?" dedi.

 

ÖZGÜR ÖZEL BÖLÜCÜLÜĞÜ KILIÇDAROĞLU'NDAN DAHA İLERİYE TAŞIMAYA ÇALIŞIYOR

 

CHP'nin Büyük Kurultayında, Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı kazandığı ''Kim daha fazla Dersimci'' yarışının özüne uygun davranarak aynı istikamette daha fazla yol katedeceğini ispatlayan Özgür Özel'in yönetimindeki CHP'nin akıbetine yönelik temennilerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Bu noktada kamuoyu herşeyi görüyor ve izliyor. CHP yeni yapılan kongre ile genel başkanını değiştirdi. CHP'de yeni genel başkanla birlikte, değişime uğrayan (yönetim açısından) hiçbir şey olmadı. Yönetimde devamlılık esastır diyerek, kaldıkları yerden devam ettiler. Özgür Özel 'Ben Kılıçdaroğlu'ndan da ileri gideceğim, aynı rotada, aynı istikamette çok daha hızlı yol katedeceğim' dedi. Yönetim açısından söylüyorum; Allah sonlarını hayır etsin!.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li Karakaya Bölücülere Sahip Çıkan Solaklara Fena Patladı
Yorumlar
Haber Yazılımı